Bărbatul care şi-a ucis soacra după ce i-a dat o singură palmă, condamnat la închisoare

Data:

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Caracal, care în luna ianuarie şi-a ucis soacra în vârstă de 67 de ani, a fost condamnat de Tribunalul Olt la patru ani şi şase luni de închisoare. Decesul femeii a survenit la câteva zile după ce bărbatul i-a aplicat o singură lovitură cu palma peste faţă.

Potrivit încheierii Tribunalului Olt, conflictul dintre bărbat şi soacra sa a izbucnit pe 6 ianuarie 2023, în locuinţa comună. Pe fondul neînţelegerilor şi consumului de alcool al bărbatului, acesta a lovit-o pe femeie cu palma în zona obrazului stâng.

Citește și: Echipamente medicale performante, la Ambulatoriul din Abrud. Computer tomograf, ecografe doppler și combine fizioterapie

În dimineaţa zilei de 10 ianuarie, femeii în vârstă de 67 de ani i s-a făcut rău, chiar în timp mergea la Judecătoria Caracal, împreună cu doi vecini, cu autoturismul, în vederea participării la soluţionarea cererii privind confirmarea ordinului de protecţie împotriva inculpatului.

Medicii legişti au stabilit că decesul femeii în vârstă de 67 de ani a fost cauzat de un traumatism cranio-vascular, iar între leziunile provocate de violenţă şi deces „există legătură de cauzalitate directă necondiționată”.

Continuare în Reporter 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pexels.com)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related