Baronul dialize: afacerea familiei Covic a crescut de 5 ori în 4 luni

Data:

Creștere fabuloasă a cifrei de afacere, probabil cea mai mare din Iași ca procente, a afacerii familiei dr. Adrian Covic. Din luna mai și până în august, veniturile SC White Cross SRL din bani publici, decontați de stat, au crescut cu 448%, potrivit ReporterIS.

Pe această firmă operează Verde Clinic, furnizor al serviciilor de dializă. Pacienți diagnosticați la „CI Parhon”, unde activează profesorul Adrian Covic, sunt direcționați către Verde Clinic, societate la care Andreea, fiica medicului, deține 20% din părțile sociale, iar Cristina Gavrilovici, sora aceluiași Covic, este administrator.

Citește și: GALERIE FOTO | Investigații recente scot la iveală regimul comunist de exterminare din „orfelinatele morții”. Cine se face vinovat?

Astfel, majoritatea cazurilor nou diagnosticate la „Parhon” au ajuns la firma controlată de familia Covic. În paralel, gigantul Fresenius a pierdut zeci de pacienți, 200.000 lei în aceste patru luni. Culmea, la Fresenius, Covic și mama sa sunt șefi.

Continuarea, în ReporterIS!

Foto: dr. Adrian Covic, arhivă personală.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu. Decizia e definitivă

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu în...

Partidul Comasat Român face praf statul de drept

Partidul Comasat Român face praf statul de drept. Modificarea...

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD...