Când va fi inaugurat „Orăşelul speranţei”, construit din donații de Mihai Neșu

Data:

Fostul fotbalist Mihai Neşu a reuşit să strângă 3,2 milioane euro la aproape trei ani de când a lansat campania „Cred în minuni”, prin care îşi propune să construiască unui centru caritabil dedicat în special copiilor cu dizabilităţi.

Datorită numărului mare de donaţii şi a ritmului alert de muncă pe şantier, la finalul verii anului 2023 fostul fotbalist şi echipa speră să deschidă „orăşelul speranţei”, aflat la doar câţiva kilometri de Oradea.

Construirea unui complex unic în România, în care să fie îngrijiţi copiii cu probleme motorii sau neurologice, este o idee mai veche de-a lui Mihăiţă. Actualul centru de tratament al Fundaţiei Neşu oferă terapii pentru zeci de beneficiari la parterul unui bloc din cartierul Cantemir.

Citește și: Cuvinte, necuvinte… pe 15 decembrie: Horaţiu Mălăele şi Emilia Popescu, sub semnul lui Ion Caramitru

Spaţiul, luat în chirie, nu este însă suficient. Specialiştii pot lucra simultan cu doar 8 copii, iar pentru hidroterapie sau terapie cu animale trebuie să apeleze la firme care să le pună la dispoziţie spaţii adecvate.

Din aceste motive, ONG-ul a lansat în decembrie 2019 campania „Cred în minuni”, prin care şi-a propus ca în câţiva ani să strângă din donaţii banii necesari pentru realizarea Complexului de recuperare ce va purta numele Sfântului vindecător Nectarie.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Mihai Nesu Foundation / Facebook)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related