Cât a câștigat la nuntă Mara Mareș, tânăra speranță liberală

Data:

Cât a câștigat la nuntă Mara Mareș, consilier de stat în Secretariatul General al Guvernului (SGG). Aceasta candidează pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare, așa că a fost nevoită să-și depună mai repede declarația de avere pe anul trecut.

Mara Mareș s-a căsătorit în octombrie anul trecut cu Horia Szabo, un antreprenor din Hunedoara care a investit într-o pensiune.

În urma căsătoriei, averea politicianului a crescut considerabil. Astfel, familia deține trei terenuri în localitatea Vasilați din Călărași și alte două în localitatea Archia din Hunedoara.

Din declarația de avere rezultă că la nuntă a primit 7.600 de euro, 68.500 de lei și 1.900 de dolari.

Citește și: Averea impresionantă a lui Gheorghe Piperea, avocatul trimis de AUR în Parlamentul European

Cât a câștigat la nuntă Mara Mareș. 400.000 de euro în cont

Mirele a venit și cu importante sume de bani. Astfel, într-un cont deschis în 2023, Horia Szabo are 400.000 de euro, la care se adaugă 475.000 de lei în alte conturi bancare.   

Fosta consilieră a premierilor Florin Cîțu și Nicolae Ciucă, Mara Mareș a câștigat anul trecut 100.000 de lei fiind consilier de stat în SGG, 25.000 de lei pentru postul de membru în consiliul de administrație al societății de stat Formenerg, plus 29.000 de lei indemnizație încasată de la Cancelaria primului ministru.

Soțul, Horia George Szabo, a avut un salariu anual de 23.000 de lei pentru „manager în activitatea de turism” de la Star Tour SRL  și 1461 de lei pentru funcția de director al societății Remote SRL.

Mara Mareș, la 24 de ani, devenea unul dintre cei mai tineri deputaţi din istoria PNL.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related