Cătălin Drulă a demisionat. Va convoca alegeri pentru funcția de președinte al USR

Data:

spot_img

Cătălin Drulă a demisionat. În același timp, a anunțat, într-o conferință de presă, că va convoca, în cel mai scurt timp, alegeri interne în USR pentru desemnarea unui nou președinte al partidului.

„Pentru mine, asumarea a fost un principiu de bază în întreaga mea viață. Îmi asum rezultatul alegerilor de duminică, sub așteptările noastre și ale celor care ne-au încredințat votul, și voi convoca, în cel mai scurt timp, alegeri în USR pentru un nou președinte al partidului.

Avem oameni și lideri puternici care pot duce mai departe această construcție. Mă gândesc aici, spre exemplu, la Dominic Fritz, un om care a câștigat decisiv votul în Timișoara și a arătat că PSD și PNL pot fi înfrânte.

Este foarte important ca USR să continue pentru că în această mișcare s-au pus speranțele de modernizare a României”, a declarat Cătălin Drulă.

Citește și: Dominic Fritz a câștigat un nou mandat la Primăria Timișoara | VIDEO

Cătălin Drulă a demisionat

Cătălin Drulă a mai precizat că „este foarte important ca USR să continue”, deoarece în acest partid „s-au pus speranţele de modernizare” a României.

„Cred că este foarte important să avem un reset, să plecăm mai departe cu energii proaspete și să atacăm alegerile foarte importante din toamnă – prezidențiale și parlamentare – cu un suflu nou și cu optimism”, a precizat președintele USR.

Cătălin Drulă a trecut în revistă și rezultatele pozitive înregistrate de Alianța Dreapta Unită în alegerile locale de duminică, începând cu mandatele reconfirmate la Primăria București, Primăria Timișoara, Primăria Bacău și Primăria Câmpulung și continuând cu zeci de primării de orașe și comune în județele Timiș, Brașov, Bacău, Sibiu, Argeș, Ilfov sau Suceava.

Cătălin Drulă a mulțumit tuturor românilor care duminică au votat Alianța Dreapta Unită și i-a îndemnat pe alegători, ca la alegerile din toamnă, „să voteze partide politice care pot schimba România în bine și să dea nota de plată PSD și PNL pentru răul pe care îl fac țării”.

Citește și: Elena Lasconi a fost realeasă în funcţia de primar al municipiului Câmpulung (rezultate provizorii)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: USR)

spot_imgspot_img
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai este jurnalist, redactor-șef al publicației Hunedoara mea.
2 COMENTARII
  1. „… a demisionat… Dominic Fritz…”–-____–se pare ca si urmatorul pres-edinte al Romaniei va „tot” un neamtz, asta ceva mai veritabil…Cred ca asra se urmareste,DF sef de partid, ca apoi sa fie candidat la presedintie, iar adevarul este ca are sanse.( mai ales comparat cu taraie-braie, ciuca slaninosu’)…

  2. Totusi, dupa toate citirile, se pare ca „monstruoasa coalitie” nu numai ca s-a mentinut , dar s-a si fortificat si consolidat, ceace este un indicator ca ei au cele mai mari sanse si la prezidentiale, daca nu cumva DF(sau N.Dan-Bucuresti) vor pune in practica si vor accelera pe un plan, tinut secrtet , pana acum..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Lituania pregătește planuri de evacuare în cazul unui conflict armat

Autoritățile din Lituania își pregătesc planurile pentru evacuări în...

Cum urmărea spionul Caraman criticii comunismului și de ce a fost declarat colaborator al Securității

Mihail Caraman, cu numele de serviciu „Mihai Neagu” și...

Analiză: Kamala Harris și Joe Biden

Analiză: Kamala Harris și Joe Biden. Constantin Dan Cazacu...

Software-ul controversat folosit de Simion în campania sa propagandistică | Aktual24

Software-ul controversat folosit de Simion în campania sa propagandistică...