PSD câștigă Primăria Baia Mare și CJ Maramureș

Data:

PSD câștigă Primăria Baia Mare și CJ Maramureș. Candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare, Doru Dăncuş (foto), viceprimar cu atribuţii de primar interimar, a anunţat, luni, pe pagina sa de socializare că a câştigat alegerile locale, informează Agerpres.

Conform numărătorii paralele, acesta a fost a totalizat cu 2.000 de voturi peste candidatul PNL, Ionel Bogdan.

„Am luptat împreună, am muncit împreună, am demonstrat împreună şi am învins împreună! Dragi băimăreni, încrederea dumneavoastră îmi dă puterea şi energia de a continua şi de a demonstra că se poate! În ultimele săptămâni, în ultimele luni, am arătat o altă faţă a administraţiei, una îndreptată spre oameni. Am fost alături de dumneavoastră în stradă, v-am ascultat, m-am consultat cu dumneavoastră, am găsit soluţii şi le-am pus în practică. Am trecut cu capul sus printr-o campanie grea, presărată cu fel şi fel de atacuri. Nu m-am plâns şi nu mă voi plânge de greu. Nu m-au doborât şi nu mă vor putea doborî! Astăzi, însă, începem o noua etapă. A venit momentul ca fiecare să lase politica deoparte şi să muncim împreună, cu toţii, pentru cetăţeni. A venit momentul să lăsăm deoparte animozităţile, preferinţele personale, culoarea politică şi să ducem Baia Mare pe drumul dezvoltării!”, a spus, în postarea sa, Doru Dăncuş.

Citește și: Independentul Mihai Polițeanu, victorie surpriză la Primăria Ploiești

Primarul ales al municipiului Baia Mare a mai precizat că va pune în practică programul asumat în faţa electoratului.

„Dragi băimăreni, vă asigur că sunt şi voi rămâne omul pe care vă puteţi baza. Vă asigur că voi continua să fiu prezent în stradă, alături de dumneavoastră, că voi continua să găsesc soluţii pentru fiecare doleanţă a dumneavoastră. Vă asigur că voi munci şi mă voi lupta, împreună cu oamenii capabili şi oneşti pe care îi am alături, pentru a realiza fiecare dintre obiectivele pe care vi le-am prezentat şi pe care mi le-am asumat în programul meu pentru următorii patru ani. Nu avem nici o zi de pierdut. Nu avem timp de pauze. Ne întoarcem la treabă şi, aşa cum ne-am asumat, împreună, muncim pentru a face din Baia Mare oraşul pe care ni-l dorim, oraşul pe care îl merităm cu toţii. Împreună, deschidem un nou capitol pentru Baia Mare, un capitol al dezvoltării!”, a mai spus Doru Dăncuş.

Gabriel Zetea, noul preşedinte al CJ Maramureș

Candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, deputatul Gabriel Zetea, care a câştigat în faţa liberalului Gabriel Bogdan Şteţco, a declarat luni că rezultatul obţinut se bazează pe încrederea oferită de maramureşeni.

Potrivit rezultatelor parţiale prezentate luni de Autoritatea Electorală Permanentă, Gabriel Zetea a obţinut 36,57% din voturi şi Gabriel Bogdan Şteţco – 30,1%.

„Tot ce dăinuieşte se construieşte iar eu am construit, în toţi aceşti ani, încrederea maramureşenilor în mine şi în echipa PSD Maramureş. Cu voi şi datorită vouă am ajuns, la finalul campaniei electorale, învingători. Acest succes vine însă cu o mare responsabilitate. Încrederea pe care maramureşenii, băimărenii, sighetenii, borşenii şi toţi ceilalţi ne-au acordat-o este fundamentul pe care am construit programul nostru pentru Maramureş”, a afirmat Gabriel Zetea într-un comunicat de remis Agerpres.

Citește și: Investigat pentru avansuri către o minoră. Candidatul PNL Slatina nu este la prima abatere

Acesta a subliniat că odată campania electorală încheiată va prima dialogul pentru construcţia judeţului.

„Am spus, pe parcursul întregii campanii electorale, că există viaţă după 9 iunie. Şi cu siguranţă există viaţă, chiar dacă unii suntem învingători iar alţii au fost trimişi acasă, prin vot democratic şi prin voinţa maramureşenilor. De azi, însă, campania electorală s-a încheiat şi trebuie să ne aşezăm cu toţii la masa dialogului pentru a construi cu încredere pentru Maramureş. Felicit toţi competitorii înscrişi în această cursă electorală, dar felicit în primul rând maramureşenii, pentru că ei sunt cei care au decis prin vot covârşitor cine sunt liderii care vor să îi reprezinte în următorii 4 ani. Mulţumesc din suflet maramureşenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a mă întoarce la Consiliul Judeţean”, a adăugat Zetea.

El a menţionat că după revenirea în funcţie, şantierele de lucru din Maramureş vor fi redeschise.

„Încă din prima zi a mandatului meu, împreună cu echipa mea, ne vom apuca de treabă şi vom face tot ce am promis, într-un singur mandat. Vom redeschide şantierele în Maramureş şi vom munci pentru proiectul meu de suflet, reîntregirea marii familii a Maramureşului. Invit toate partidele care vor avea reprezentanţi în Consiliul Judeţean să dezbrace haina politică şi să ne punem cu adevărat în slujba maramureşenilor! Pentru că suntem aleşi pentru un singur mandat, iar în aceşti 4 ani avem datoria de a ne îndeplini toate promisiunile făcute! Mulţumesc, dragi maramureşeni! Încrederea voastră este motivaţia mea pentru tot ce mi-am propus să realizez în următorii 4 ani, în Maramureş! Cu încredere!”, a transmis Gabriel Zetea.

Zetea a mai ocupat funcţia de preşedinte al CJ între anii 2016 – 2020.

Citește și: Elena Lasconi a fost realeasă în funcţia de primar al municipiului Câmpulung (rezultate provizorii)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Dăncus Ioan Doru / Facebook)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Candidatul PSD a câştigat Primăria Cheţani la o diferenţă de şapte voturi

Candidatul PSD la Primăria Cheţani (județul Mureș), Emil-Florin Mocan...

USR își alege următorul președinte. Şase candidaţi s-au înscris în cursă

USR își alege următorul președinte. UPDATE. Înainte de începerea votului...

Alegeri într-o comună din Mureș în care primii doi candidați au obţinut un număr egal de voturi

Alegeri într-o comună din Mureș. Cele trei secţii de...