Cauza exploziei la blocul din Craiova, o posibilă acumulare de gaze

Data:

Cauza exploziei la blocul din Craiova, în urma căreia o persoană a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, este o posibilă acumulare de gaze.

„Presupunem ca a fost o acumulare de gaze şi s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în desfăşurare”, au transmis joi reprezentanţii ISU Dolj, potrivit Agerpres.

În urma exploziei de miercuri seara o femeie a decedat sub dărâmături, după ce o parte din etajul 1 al blocului s-a prăbuşit.

De asemenea, o altă femeie a suferit arsuri pe 25% din suprafaţa corpului.

„O pacientă este internată în ATI pentru chirurgie plastică. Prezintă arsuri pe aproximativ 25% suprafaţă corporală, la nivelul fetei, membrelor superioare şi toracelui”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, dr. Cristina Geormăneanu.

Altă victimă se află încă în UPU, policontuzionată şi urmează sa fie eliberată din urgenţă.

Citește și: Explozie la un bloc din Craiova. Un etaj s-a prăbușit. O femeie a murit | VIDEO

Cauza exploziei la blocul din Craiova

„A primit îngrijiri medicale de urgenţă, a fost investigată. Nu necesită internare în spital. Va primi suport psihologic. Asistentul social se va ocupa de caz”, a mai spus dr. Cristina Geormăneanu.

O femeie a decedat sub dărâmături şi trei persoane au fost transportate la spital în urma exploziei care a avut loc, miercuri seara, la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova, în urma căreia s-a prăbuşit o parte a etajului 1.

Potrivit ISU Dolj, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil, iar pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

Citește și: Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ISU Dolj)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related