„Ce tragedie! … toată familia infectată”. Preot vrâncean, despre situația cumplită în care se află o familie apropiată lui

Data:

Preotul Valeriu Roșcan, din Vrancea, relatează cazul dramatic al unei familii apropiate lui, în care toți membrii s-au infectat cu noul coronavirus și face un apel la vaccinare, potrivit vrancea24.ro.

„Cu multă tristețe și lacrimi vărsate, vă scriu, gândindu-mă ca suntem într-un mare război, un război cu un virus nemilos, ce nu ține cont de dragostea și trăirile noastre! Acest virus nenorocit mi-a luat de lângă mine unul dintre finii mei iubiți, la doar 42 de ani, un om voinic, plin de viață și optimism, care în urma infectării cu acest Covid 19, în doar 10 zile, l-a smuls dintre noi, ducându-l spre o groapă în pământ rece și întunecat! Cu atât mai grav este că soția lui (fina), copilul (finul cel mic), părinții lui, cât și fratele lui sunt infectați și suferinzi!

Ce tragedie!.. toată familia infectată, el (finul) la morgă, încă nu se știe când are loc înmormântarea, pentru că toți din familie sunt bolnavi. Este o adevărată tragedie…
Sfatul meu, dacă avem la îndemână vaccinul, care este singura variantă de a ne ocroti, uzați de el! Nu lăsați ca astfel de tragedii să se mai repete!

Vaccinați-vă! Păziți-vă! Rugați-vă! Dumnezeu se descoperă și prin știință!

Dumnezeu sa te aibă în paza Sa, Elvis!”


Preluare vrancea24.ro

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related