Cea mai modernă școală specială din țară se construiește la Cluj

Data:

Noul sediu al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „prinde contur”. Stadiul fizic al investiției este de 85%.

Noul sediu al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă, situat pe strada Aviator Bădescu nr. 3-5, din Cluj-Napoca și edificat de Consiliul Județean Cluj în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, este aproape de finalizare. „Urmărim îndeaproape stadiul lucrărilor la acest obiectiv de investiții, astfel încât elevii și cadrele didactice să își desfășoare activitatea într-un sediu ultramodern, în cel mai scurt timp posibil. Odată finalizat acest proiect, Clujul va deveni un etalon în domeniul infrastructurii educaționale speciale, unitatea școlară beneficiind, astfel, de dotări unice la nivel național”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Citește și Cum reușește Clujul să-și mențină forța de muncă în oraș

Valoarea lucrărilor este de 16.014.904,54 de lei fără TVA.

Ce lucrări au rămas de finalizat?

Concret, tronsonul 1 din corpul nou al școlii, cu un regim de înălțime P+2E, care va cuprinde spațiile administrative și medicale, este realizat în proporție de 100% pe partea de structură și de zidărie. Instalațiile electrice, de incendiu și cele sanitare, în proporție de 95%, iar cele termice în procent de 100%. Partea arhitecturală este executată în proporție de 95%, tâmplăriile exterioare și interioare sunt montate în totalitate, covorul PVC este realizat 100%, termosistemul având un grad de realizare de 85%, inclusiv fațada ventilată cu plăci HPL, scrie Monitorul de Cluj.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...