Cine sunt bihorenii acuzaţi de jaful de 100.000 euro din Bistriţa. Unul dintre ei a fost trimis în arest preventiv

Data:

Cei trei bihoreni reţinuţi în cazul seifului cu 500.000 lei, furat din sediul unei firme din Bistriţa, au fost prezentaţi la Judecătoria Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă, însă doar unul a ajuns în spatele gratiilor.

Verdictul final va fi pronunţat de Tribunalul Bistriţa Năsăud. 

Potrivit portalului Judecătoriei Bistriţa, cele trei persoane prezentate în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi sunt Dănuţ Pricop, Marius Sorin Petrila şi Viorel Budău, însă doar cel dintâi a fost trimis în arest preventiv.

În cazul lui Petrila, judecătorul a decis să-l plaseze în arest la domiciliu, în timp ce în cazul lui Budău, instanţa a decis să fie eliberat sub control judiciar, măsură dispusă pentru o perioadă de 60 de zile. 

După cum BIHOREANUL a mai scris, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, sâmbătă, după o descindere a poliţiştilor din Bistriţa Năsăud în Bihor, care au percheziţionat 8 locuinţe din judeţ într-o anchetă pornită în cazul furtului unui seif cu 500.000 lei din sediul unei firme din municipiul Bistriţa, jaf comis săptămâna trecută. 

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit la comiterea jafului, 2 stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare, titrează BIHOREANUL.

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...