Cine sunt persoanele care controlau centrele pentru vârstnici din Hunedoara unde a fost suspendată activitatea

Data:

Trei cereri ale Prefecturii Hunedoara către judecătorii din Deva. Trei cereri prin care se solicită eliberarea bătrânilor din centre din județul Hunedoara care nu au documente legale pentru a funcționa.

Asociația Pridvorul, controlată de un avocat, Asociația Casa Divina, condusă de un jurnalist, și Asociația Alexandru Ciuhat, condusă de un medic, sunt cele trei asociații care ”și-au asumat” afaceri destinate îngrijirii persoanelor vârstnice din județul Hunedoara. Acestea sunt cele trei centre în care a fost dispusă ”suspendarea activității”.

Controalele mixte efectuate, în ultima săptămână, și coordonate de Instituția Prefectului județului Hunedoara au evidențiat pe raza județului existența a trei centre cu probleme în care activitatea s-a derulat clandestin. Aceste trei centre nu au acte conforme cu legislația în vigoare, ”detaliu” care nu le permite ”cazarea beneficiarilor”. Cu alte cuvinte, aceste locații au funcționat clandestin, fiindcă organele statului ”nu ar fi avut cunoștință”.

Continuarea în Gddhd.ro

Citește și: Parlamentul European: se interzic spionarea jurnaliștilor, perchezițiile sau obligarea divulgării surselor acestora

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Servus Hunedoara)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O tânără din Oradea folosește muzicoterapia pentru a ajuta copiii și adulții cu dizabilități | Bihoreanul

O tânără din Oradea folosește muzicoterapia pentru a ajuta...

Copil accidentat într-un parc cu lucrări de mântuială | Gazeta de Stâlpeni

Copil accidentat într-un parc, inaugurat cu mai puțin de...

Un singur candidat la primărie într-o comună din Botoșani | Monitorul de Botoșani

Un singur candidat la primărie într-o comună din Botoșani,...