Clădirea Filarmonicii şi sediul Primăriei din Craiova, încadrate la risc seismic

Data:

245 clădiri din Craiova sunt expertizate şi încadrate în clasele de risc seismic, potrivit unui răspuns trimis de Primăria Craiova, la solicitarea Reporter24.INFO. Printre imobile se numără Filarmonica Oltenia sau sediul municipalităţii.

Dintre aceste imobile, potrivit sursei citate, 58 sunt administrate de către instituţii ale statului. Printre ele se numără spitale, şcoli, grădiniţie, sau chiar sedii ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj. Încadrate în diferite clase de risc seismic, găsim pe listă mai multe sedii ale Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş”, de pe Calea Bucureşti, un pavilion administrativ al ISU, de pe strada CD Fortunescu,  o clădire folosită de RAADPFL Craiova de pe strada Împăratul Traian, dar şi sediul Finanţelor Dolj, de pe strada Mihail Kogălniceanu.

Totodată, clădiri încadrate într-un anumit risc seismic sunt Grădiniţa „Elena Farago” din Craiova, de pe strada Revoluţiei, sediul Filarmonicii Oltenia de pe Calea Unirii (foto deschidere), dar şi două sedii ale Primăriei Craiova de pe strada A.I. Cuza.

Cele mai multe clădiri din Craiova care au o categorie de risc seismic sunt blocuri de locuinţe, sau alte imobile private. Lista construcţiilor din Craiova, încadrate într-o clasă de risc seismic poate fi conslutată pe site-ul Reporter 24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related