Clujul, între orașele cu cele mai multe locuri de muncă „scoase la bătaie”

Data:

Clujul, între orașele cu cele mai multe locuri de muncă „scoase la bătaie”. Nevoie mare de angajați în vânzări și Call center. Cele mai multe locuri de muncă disponibile în România se regăsesc în retail, servicii și Call center.

Domeniul retail se regăsește în top, cu salarii medii de 3.500 lei net/lună, urmat de sectorul serviciilor, cu 3.200 lei net/lună. De asemenea, în Call center-uri angajații sunt la mare căutare. Cele mai multe oferte de muncă în aceste domenii, dar și în IT, sunt în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Citește și Cum a sifonat Firea banii STB, pe final de mandat, către o companie înființată chiar de ea

„Cele mai multe anunțuri au provenit de la angajatorii din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Însă nu toate aceste domenii s-au bucurat de un număr de aplicări pe măsura numărului de oferte. De exemplu, domeniile care au înregistrat cele mai multe aplicări în aceeași perioadă sunt Retail, Servicii, urmate de Call-center/BPO și IT”, a spus șefa de vânzări a unei companii de recrutare de forță de muncă, scrie Monitorul de Cluj.

Sursa foto – Depostphotos.com

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană | Info Sud-Est

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca...