Copilă distrusă într-o familie de violatori

Data:

Grozăvia petrecută în familia din Unțeni i-a luat prin surprindere și pe săteni, care s-au declarat bulversați de cele întâmplate. La fel, mama fetei susține că a aflat abia vineri dimineață, când a vrut să meargă în sat cu băiatul cel mic, să ajute la treabă.

Fata cea mare trebuia să rămână acasă pentru că trebuia să meargă la școală cu fiica cea mică, care avea serbarea de sfârșit de an școlar. Doar că s-a întors din drum, iar când a intrat în casă și-a surprins soțul cu fiica cea mare și i-a luat la rost. Atunci a mers la o consăteancă, i-a povestit, iar aceasta a sfătuit-o să vorbească cu asistenta socială de la primărie.

„Fata mi-o spus, dar mi-o spus foarte târziu. Am vrut să vorbesc cu ea …Mamă, spune-mi și mie ce s-o întâmplat, dar ea de acolo mi-o zis <<da ce treabă ai tu?>>”, a povestit femeia. În plus, susține aceasta, bărbatul era destul de violent. Din această cauză, de Crăciun și de Anul Nou a stat vreo două săptămâni la mama ei din Gorbănești. „Mereu mă bătea și mă fugărea…Eu ce puteam să fac?!Am fost și la poliție și i-a dat interdicție, să nu mă mai bată..,Și ce-o făcut?! Iacă ce-o făcut!”, a adăugat femeia, care spune că de pe urma violențelor din familie s-a ales cu un ochi scos și fără dinți în gură.

Părerile oamenilor sunt împărțite

În schimb, părerile sătenilor sunt împărțite. Mulți spun că bărbatul, care mai obișnuia să bea uneori, era mai muncitor. Atunci când cineva îl solicita la muncă, el mergea de fiecare dată și chiar punea osul la treabă. O perioadă a fost cu cireada de vaci a satului la păscut și câștiga destul de bine, iar în ultimii doi ani s-ar fi angajat la o firmă de construcții. În schimb, soția acestuia, care trebuia să aibă grijă de copii, căzuse în patima băuturii și vindea cam tot ce agonisea bărbatul, titrează MONITORUL DE BOTOȘANI.

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related