Cioloș: Ciolacu să răspundă dacă legea prin care PSD a transformat Delta Dunării în pășune a fost făcută pentru Paul Stănescu

Data:

Ciolacu să răspundă dacă legea prin care PSD a transformat Delta Dunării în pășune a fost făcută pentru Paul Stănescu, a cerut președintele REPER, Dacian Cioloș.

Europarlamentarul i-a cerut premierului Marcel Ciolacu „să răspundă rapid dacă modificările legislative prin care PSD a transformat Delta Dunării în pajiște și cele prin care stuful devine eligibil pentru subvenții europene au fost făcute doar pentru ca firmele legate de prietenul său Paul Stănescu să primească milioane de euro bani europeni”.

Dacian Cioloș spune că, dacă e adevărat, acest lucru „arată cum Ciolacu conduce un partid care spoliază nu doar bugetul țării, ci și pe cel al Uniunii Europene prin șiretlicuri din care prosperă mafiile din jurul său”.

Dacian Cioloș face trimitere la un reportaj ProTV – „România, te iubesc”, care arată cum o lege modificată pe ascuns, anul acesta, în Parlament, a transformat aproape toată Delta în pajiște.

„Întreaga forţă legislativă şi administrativă a statului român s-a pus în mişcare pentru ca în final principalii beneficiari să fie două firme. Totul s-a întâmplat după ce în firme au apărut fiul unui politician important şi un fost consilier al acestuia, ale cărui afaceri din trecut sunt anchetate de DNA. Miza este uriașă, viteză în Parlament surprinzătoare, iar rezultatul contrariază inclusiv specialiști“, se arată în reportaj.

Citește și: Aktual24 – Cum a zdrobit armata română încercarea rușilor de a proclama Republica Bolșevică România, în decembrie 1917. Povestea „uneia dintre cele mai dramatice nopți din istoria României”

„Trebuie investigată de urgență de DNA și chiar de Parchetul European”

Liderul REPER face apel la DNA și Parchetul European să investigheze aspectele recent semnalate de presă cu privire la schema suspectată în acest caz.

„O asemenea schemă – felicitări, Paul Angelescu și Pro TV, pentru dezvăluire – trebuie investigată de urgență de DNA și chiar de Parchetul European, pentru că acum e clar de ce baronul de Olt își pune miniștri ai Agriculturii și șefi ai Comisiei de agricultură din Parlament cu mâna lui Ciolacu”, a mai spus Dacian Cioloș.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...

Al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în ţară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii...

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursa electorală: „AUR este cea mai mare otravă”

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursă....

Specialiștii lui Piedone: șefa auditului intern din Primăria Sector 5 și-a luat bacalaureatul la 33 de ani | Aktual24

Specialiștii lui Piedone: șefa Serviciului Audit Intern din cadrul...