Dascăli cu note de 1, 2 sau 3 la Titularizare

Data:

Pe lângă cele două note de zece obţinute de două profesoare din judeţul Olt la Titularizare, foarte mulţi dintre cei care au susţinut examenul au reuşit o contraperformanţă obţinând note de 1, 2 sau 3.

Potrivit datelor afişate de Ministerul Educaţiei, nouă candidaţi la Titularizare din judeţul Olt au luat note între 1 şi 1,99, în timp ce 23 au luat note între 2 şi 2.99. Alţi 38 de candidaţi au luat note între 3 şi 3,99, în timp ce note între 4 şi 5 au luat 37 profesori.

21 de candidaţi au luat note cuprinse între 9 şi 9,99.

Citește și Politicienii au cheltuit cei mai mulți bani pe Facebook – clasamentul pe țară

Doi dascăli care au susţinut concursul de Titularizare în judeţul Olt au reuşit să ia nota maximă, potrivit rezultatelor afişate pe portalul dedicat al Ministerului Educaţiei.

Eeste vorba despre o candidată din Scorniceşti, care a susţinut examenul scris la Limba Germană Modernă, şi despre o altă candidată din Podari, judeţul Dolj, care a susţinut în judeţul Olt examenul la Arte Vizuale (educaţie plastică, educaţie vizuală, educaţie artistică).

În judeţul Olt s-au înscris pentru a susţine concursul 541 de persoane. La ora începerii examenului, 127 de candidaţi nu s-au mai prezentat în săli, iar alte 36 de persoane s-au retras. Una dintre acestea a invocat motive medicale, iar restul probleme personale.

Pentru a se angaja pe perioada nedeterminată, candidaţii la Titularizare 2023 trebuie să obţină minimum nota 7 la examenul scris. Candidaţii care obţin minimum nota 5 se pot angaja pe perioada determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs, titrează Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...

Al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în ţară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii...

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursa electorală: „AUR este cea mai mare otravă”

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursă....

Specialiștii lui Piedone: șefa auditului intern din Primăria Sector 5 și-a luat bacalaureatul la 33 de ani | Aktual24

Specialiștii lui Piedone: șefa Serviciului Audit Intern din cadrul...