De ce a fost săltat Daniel Niculae, președintele Rapid. Detalii din dosar | Aktual24

Data:

De ce a fost săltat Daniel Niculae. Surse judiciare au prezentat pentru aktual24.ro detalii din dosarul deschis de procurori președintelui Rapidului.

„Începând cu luna septembrie 2023 Ungurean Georgian-Liviu zis Bocciu, liderul galeriei echipei sportive Rapid București, a inițiat și constituit un grup infracțional organizat împreună cu alte trei persoane, la care au aderat alți 13 membri ai galeriei, în scopul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută de articolul 371 alin. (2) din Codul penal și producerea, experimentarea, prelucrarea, deținerea, transportul, folosirea sau orice altă operațiune cu materii explozive, efectuate fără drept, fapta prev. și ped. de art. 31 din Legea 126/1995, constând în aceea că la meciurile echipei de fotbal FC Rapid București a coordonat activitatea infracțională de deținere, transport, introducere și folosire a materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal în scopul distrugerii bunurilor și a suprafeței terenului de joc, prin aruncarea pe aceasta de articole pirotehnice”, se arată în dosar.

De ce a fost săltat Daniel Niculae. Are calitatea de suspect

De asemenea, membrii grupului infracțional organizat beneficiau și de sprijinul unor angajați din cadrul Clubului Sportiv Rapid București, precum și al altor suporteri din alte orașe (Ploiești, Iași), care îi ajutau în vederea introducerii și ascunderii articolelor pirotehnice în stadioanele unde echipa FC Rapid București urmă să dispute partidele de fotbal”, arată procurorii.

Sursele au menționat că Niculae are calitatea de suspect.

Joi dimineață, Daniel Niculae a fost ridicat de către mascați, fiind acuzat de constituire de grup indractional organizat.

Citește și: Parlamentul European este de acord cu prelungirea sprijinului comercial pentru Republica Moldova și continuă să analizeze situația Ucrainei

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înțeleg despre ce poate să fie vorba. Eu știu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioada foarte scurtă”, a afirmat Dan Sucu, citat de as.ro.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid în anul 2021, după ce s-a retras din activitate în 2018.

Articolul integral, în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un sucevean aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri a evadat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din...

Stradă surpată în Slănic Prahova. Geologi și specialişti caută explicații| FOTO

Stradă surpată în Slănic Prahova. Specialişti din cadrul Institutului...