Distribuirea pachetelor alimentare de la UE către persoanele defavorizate, sistată în Vrancea. Lipsesc produse din pachete

Data:

Astăzi ar fi trebuit să demareze acțiunea de distribuire către populație a pachetelor alimentare de la Uniunea Europeană către persoanele defavorizate. Acțiunea a fost însă sistată, după ce s-a descoperit că din pachete lipsesc produse.

Prefectul a decis sistarea lor și verificarea tuturor pachetelor alimentare.

”Având în vedere că la o serie de UAT-uri au fost sesizate neconformități în ceea ce privește ambalarea unor pachete cu alimente precum și a conținutului acestora, vă rugăm să stopați/întrerupeți distribuirea către cetățeni. Reprezentanții firmei SC Best Achiziții SRL vor efectua de urgență o verificare a pachetelor cu alimente, la toate UAT-urile din județul Vrancea”, potrivit Prefecturii Vrancea.

Continuarea în Vrancea24.ro

Citește și: Avertisment: Vine valul conspiraționiștilor, iar intensitatea lui ne va lua prin suprindere

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: vrancea24.ro)

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related