Doi tineri din Germania cutreieră România pe biciclete pentru a strânge bani pentru refacerea pădurilor defrișate ilegal

Data:

Doi tineri germani au ajuns cu bicicletele în județul Sibiu, în cadrul unui proiect de refacere a pădurilor defrișate ilegal în Munții Făgăraș.

Theresa și Philipp sunt doi tineri din Germania aflați în aventura vieții. Și-au luat bicicletele în această vară și au pornit să cucerească Europa. Artiști, ea violoncelistă și el pianist, au aspirații înalte și își doresc să ajute mediul înconjurător.

Misiune nobilă

După un an și jumătate în care au învățat online și după ce au susținut examenul de bacalaureat, și-au propus să aibă o vacanța de vară de neuitat. Într-adevăr este de neuitat atât pentru ei, cât și pentru generațiile următoare care se vor bucura de munca tinerilor cu spirit civic.

Theresa și Philipp au pornit la drum din München cu scopul de a ajunge la Marea Neagră, urmând un traseu lung și greu, și-au propus să strângă suma de 10.000 de euro în beneficiul Fundației Conservation Carpathia. Cu acești bani, ei își doresc să acopere cheltuielile de reîmpădurire și de postîmpădurire timp de 5 ani, a 2 hectare din zona Groapele din Munții Făgăraș.

YouTube video

Citește articolul integral pe mesageruldesibiu.ro

spot_imgspot_img
Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...