Dominic Fritz este candidatul Dreptei Unite la Primăria Timișoara

Data:

Dominic Fritz este candidatul Dreptei Unite la Primăria Timișoara, au anunțat vineri cele trei partide care compun alianța, într-o conferință comună.

Dominic Fritz a lansat un apel către cetățenii Timișoarei și a subliniat necesitatea unei reacții puternice la ceea ce consideră a fi o amenințare majoră la adresa democrației și a direcției orașului.

„9 iunie va fi un referendum pentru încrederea în noul proiect al lui Klaus Iohannis de a păcăli românii încă o dată, cu alianța PSD-PNL. România e în pericol și ne unește crezul că trebuie să ne unim cu forță, curaj și cu determinare ca să oprim o coaliție mare, care vrea să acapareze toate instituțiile statului în România.

Klaus Iohannis a câștigat aici alegerile și în 2014, și în 2019, cu un scor zdrobitor. Peste 250.000 de timișeni l-au ales în 2019 pentru că a făcut promisiunea fermă că vrea să elibereze această țară de amenințarea PSD. Încrederea timișorenilor în Klaus Iohannis a fost crunt înșelată, a fost o trădare”, afirmă Dominic Fritz, primarul în funcție al Timișoarei.

Citește și: Orașul considerat „polul” copiilor crescuţi de bunici. Paradox: plecarea părintelui la muncă în străinătate nu îmbunătăţeşte situaţia economică

Ludovic Orban: „Dominic Fritz este un primar serios cu anvergură europeană”

Dominic Fritz este candidatul Dreptei Unite la Primăria Timișoara. Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, consideră că alierea forțelor democratice, de dreapta, este singura variantă de a scăpa România de PSD. Ludovic Orban l-a caracterizat pe Dominic Fritz drept un primar serios cu anvergură europeană, care are soluții pe termen lung pentru Timișoara.

„Este un primar care, chiar dacă nu vorbește foarte mult, este preocupat de problemele din viața de zi cu zi ale cetățenilor. Este preocupat permanent să găsească soluții care stau în picioare, care să rezolve. Este un om integru, un om extrem de serios, un om care reprezintă o garanție că Timișoara se va dezvolta în continuare”, a declarat Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei.

Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș, a cerut generației Revoluției din decembrie 1989 să-și facă și ea partea.

„Să nu fim indiferenți, ci să luptăm pentru ceea ce știm că este bun pentru România, pentru demnitatea românilor, pentru libertatea noastră care nu este garantată și pentru care trebuie luptat în fiecare zi. Și eu îmi doresc ca anul acesta, împreună cu această echipă minunată, să reușim acest lucru”, a declarat Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(SURSA FOTO: Facebook / Dominic Fritz)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În câțiva ani, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, roșu, portocaliu și alb | Aktual24

Pe măsură ce mașinile și camioanele devin mai inteligente...

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști...

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi conduc guverne”

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi...