Dorel de la Focșani. Panou publicitar amplasat fix pe trotuar. Angajații au pavat și cioturile de copaci

Data:

Situație ridicolă în Focșani, după ce angajații Primăriei au scos pavelele din trotuar și au montat un panou publicitar peste trei sferturi din el.

Cazul a fost semnalat de consilierul local Victor Dumitru, care, aflat pe Strada Aurora, vis-a-vis de ANAF Vrancea, i-a întrebat pe lucrători cine a autorizat montarea unui panou în calea pietonilor.

„Treceam pe stradă și am văzut cum muncitorii scoteau pavelele din trotuar pentru a monta un panou publicitar. I-am luat la întrebări și mi-au spus că beneficiarul e un privat care va avea reclamă acolo, locul fiind concesionat.

Mi se pare incredibil cum de Primăria a dat autorizație pe așa ceva. Aș vrea să văd cum poate trece o mamă cu căruciorul copilului pe acolo, a mai spus consilierul”, a declarat consilierul.

Foto: Victor Dumitru

Cu autorizație, fără autorizație

Montarea panoului s-a făcut în baza unei autorizații emise de Primăria Focșani, Totuși, oficialii de la Biroul de Comunicare al instituției au declarat că au aflat de la jurnaliști de locul unde a fost montat. Au anunțat că vor efectua verificări, dar au confirmat că montarea se face în baza unei autorizații emise de Primărie și cu lucrătorii instituției.

După ce imaginile cu panoul s-au răspândit pe rețelele sociale, Primăria Focșani a reacționat și pe Facebook și a susținut că acțiunea s-ar face fără autorizație.

„Urmare a apariției în social-media a unor informații privind montarea unui panou publicitar pe trotuarul din strada Aurora nr. 6, primarul Cristi Valentin Misăilă a dispus Poliției Locale verificarea celor sesizate.

În urma controlului efectuat la fața locului, Poliția Locală a constatat faptul că panoul era amplasat fără autorizație de construcție, drept pentru care, pe lângă amenda contravențională, a dispus demontarea acestuia și readucerea trotuarului la starea inițială”, a scris Primăria Focșani.

Copaci acoperiți cu pavele

Ulterior, focșănenii au început să trimită poze cu pavele puse peste cioturi de copaci de către angajații Primăriei Focașni.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent redactor-șef la publicația Vrancea24, Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent Academia Cațavencu, Ziua și Cotidianul, realizator de talk-show la Realitatea TV Focșani si TV Diplomatic Focșani, corespondent Romania TV pana in 2014. De asemenea, este coordonator al Realitatea de Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...