Doi medici de top își pansează orgoliile în Justiție, după ce pacienta lor era să moară

Data:

Situație neobișnuită pentru magistrații de la Judecătoria Iași: au pe masă un dosar în care un medic renumit de la Spitalul „Cuza Vodă” a cerut daune de 50.000 de lei de la o colegă de breaslă din Pașcani.

Conflictul a izbucnit după ce doctorița Silvia Baican l-a reclamat pe medicul Dragoș Lucian Aursulesei de la Spitalul Cuza Vodă că nu a putut fi contactat pentru a-i cere acceptul de transfer al unei femei în stare gravă.

Ulterior, Spitalul din Pașcani l-a reclamat pe Aursulesei la Comisia de Disciplină unde a fost declarat nevinovat. Extrem de afectat, doctorul de la Cuza Vodă a solicitat daune de la Baican și Spitalul din Pașcani, fără succes în primă instanță, dar procesul continuă.

Pentru cei din exterior, o poveste macabră despre modul cum a fost periclitată viața unei femei în stare gravă din cauza unui sistem medical eșuat.

Citește și: TVR, plângere penală împotriva unui fost angajat care a cumpărat de capul lui drepturi pentru competiții sportive

Un proces care dezvăluie un caz medical

Informațiile care se desprind dintr-un proces derulat, anul trecut, la Judecătoria Iași și ajuns în prezent, în apel, la Tribunal, te strâng în spate.

Conflictul civil dintre două cadre medicale și un spital au scos la iveală faptul că, timp de câteva ore, din cauza lipsei de comunicare din sistem, viața unei femei a fost în pericol.

Continuarea, în ReporterIS


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: ReporterIs

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Autobuzele din Cluj-Napoca, dotate cu suporți pentru biciclete

Clujenii pot utiliza, începând de miercuri, suporții de biciclete...

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost evacuaţi din Fâşia Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost...

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului. Drumul va fi deschis mai repede în acest an | VIDEO

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să...