Firme din Germania și Spania, interesate de construcţia noului corp al Spitalului Județean Galați

Data:

Mult-dorita extindere a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Ap. Andrei” a intrat într-o nouă etapă, odată cu depunerea de oferte de către constructori în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la începutul lunii mai. Este vorba despre două consistente asocieri de firme, ale căror propuneri au intrat, pentru o perioadă de trei luni, în evaluarea autorității contractante – Consiliul Județean (CJ) Galați.

Prima dintre acestea are ca ofertant lider firma gălățeană Tancrad SRL, alături de bucureștenii de la Unith2B SRL și Asix Design SRL, Citadina 98 SA, Oldroad Construct SRL, Construcții Erbașu SA, Lemacons SRL, dar și împreună cu firma germană de arhitectură iproplan® Planungsgesellschaft mbH din Chemnitz și alți trei subcontractanți.

Citește și: Milioane de euro date pe broșuri despre alimentație sănătoasă, în timp ce cornul și laptele lipsesc cu desăvârșire din unele școli

A doua asociere are ca ofertant lider pe Bog’Art SRL din București, împreună cu Edificia Concept SRL și cu firma spaniolă Taller de Arquitectura Sanchez-Horneros SLP din Toledo, dar și alături de o listă impresionantă de 13 subcontractanți.

Continuare în Viața Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related