Firmele lui Umbrărescu, întârzieri pe lotul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti

Data:

Firmele lui Umbrărescu, întârzieri pe lotul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti. Grupul de firme ale magnatului Dorinel Umbrărescu, cunoscute până acum pentru seriozitatea cu care lucrează pe şantierele de autostrăzi şi drumuri expres, înregistrează întârzieri semnificative pe lotul 4, Coloneşti-Piteşti, al drumului expres (DEx12) Craiova-Piteşti.

Pare că firmele lui Umbrărescu au început să obosească, judecând după avansul neaşteptat de lent al lucrărilor pe tronsonul de drum expres menit să lege limita dintre judeţele Olt şi Argeş, în speţă satul Coloneşti, de Piteşti.

Contractul pentru acest tronson din drumul expres Craiova-Piteşti, în valoare de 617.080.915,60 lei (exclusiv TVA) a fost semnat în august 2021, cu asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL, toate companii controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu. Potrivit prevederilor contractuale, termenul de proiectare este (a fost) de 12 luni, iar termenul de executie, de 24 de luni.

Specialiştii de la asociaţia Pro Infrastructură, care au analizat recent stadiul lucrărilor pe cei 31,88 km ai tronsonului Coloneşti-Piteşti, n-au venit, însă, cu veşti bune: firmele magnatului Dorinel Umbrărescu „au ajuns la 22% stadiu fizic… la aproape doi ani de la semnarea contractului”, fapt petrecut în 17.08.2021.

Termenul de finalizare a lucrărilor este 15 noiembrie 2024, dar cei de la Pro Infrastructură sunt de părere că respectarea acestui termen a devenit, practic, imposibilă.

Continuarea în Argesulonline.ro

Citește și: Barajul distrus în Ucraina a schimbat Marea Neagră. Efecte ecologice importante

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Asociația Pro Infrastructură / Facebook)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related