Fost politician din Bihor, şantajat cu o înregistrare video, după ce a făcut sex cu o minoră de 17 ani

Data:

Fost politician din Bihor, şantajat cu o înregistrare video, după ce a făcut sex cu o minoră de 17 ani. Anchetă în surdină la Poliţia Beiuş, pornită după păţania de „cascadorii râsului” a unui fost politician din Beiuş, retras din viaţa publică.

După o noapte fierbinte cu o tânără care i-ar putea fi nepoată, amorezul s-a trezit cu mesaje în care i se cereau bani ca să nu fie dat în vileag filmuleţul cu partida de sex. Atât doar că reacţia n-a fost cea pe care şantajistul o aştepta, căci bărbatul a cerut imediat ajutorul poliţiştilor…

Beiuşeanul, căruia pentru a-i proteja identitatea îi vom spune Aurel, a fost în anii trecuţi implicat în numeroase acţiuni civice, iar la un moment dat s-a înscris şi într-un partid politic. Voia să se schimbe ceva în societate, dar n-a prea reuşit. Trecut deja de prima tinereţe, cu copii mari şi divorţat de câţiva ani, a renunţat astă-toamnă la carnetul de membru de partid şi s-a refugiat în muncă.

Aurel are o mică firmă în Beiuş şi, la sfârşitul programului, înainte de a se întoarce acasă, se opreşte din când în când pe o terasă, preţ de o cafea. Aşa a cunoscut-o anul trecut şi pe „ispita” de 17 ani. „Ea se învârtea tot pe acolo, prin baruri, dar n-am schimbat două vorbe cu ea, nu ne-am băut cafelele niciodată împreună, nimic…”, a povestit bărbatul BIHOREANULUI.

Nu mică i-a fost mirarea, deci, când anul acesta, într-o seară de ianuarie, s-a trezit cu ea la uşă. I-a spus că l-a văzut de mai multe ori prin zonă, că l-a remarcat, că îi place de el, că ar vrea mai mult… și a început să se dezbrace. Aurel n-a mai stat să se gândească de ce i-ar face avansuri tocmai lui o tânără care i-ar fi putut fi nepoată. „Era înaltă, bine făcută, de unde să fi ştiut că are 17 ani? Părea mai matură. Mi-a îndrugat verzi şi uscate, că mă simpatizează, că m-a tot văzut pe la cafea… M-am mirat eu, dar fiind singur de atâta timp, nu am întrebat-o nimic”, susține bărbatul. Și a căzut în păcat…

Continuarea în Bihoreanul.ro

Citește și: Primesc amenințări cu violența fizică, expresii ale dorinței lor ca eu să mor, cam 2-3 pe săptămână

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania a fost inaugurată | Monitorul de Cluj

Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania a fost...

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași. Avea droguri în bagaj | Ziarul de Iași

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași, pentru...

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din Ucraina | Info sud-est

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din...