Laura Vicol a condus ședința celor patru comisii din Parlament care au avizat propunerile de viitori judecători ai României la CEDO 

Data:

Fosta avocată a unor lideri din lumea interlopă, Laura Vicol (PSD) , în prezent președinta Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a condus ședința celor patru comisii de specialitate din Parlament, care au avizat propunerile de viitori judecători ai României la CEDO, potrivit G4Media.

„Ședința comună a celor patru comisii s-a desfășurat în 15 și 16 februarie 2020. Președintele de ședință, doamna Laura Cătălina Vicol Ciorbă a solicitat candidaților să prezinte membrilor celor patru comisii cele mai importante realizări în domeniul specific”, se arată în avizul comun privind audierea candidaților pentru funcția de judecător la CEDO.

De notat că atât candidații din lista de trei propuneri, cât și cele două candidaturi de rezervă sunt magistrați, profesori universitari sau demnitari cu experiență. Laura Vicol s-a remarcat în activitatea profesională ca avocat al unor lideri ai lumii interlope ca frații Nuțu și Sile Cămătaru.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related