FOTO Corul Madrigal şi actorul Marius Manole, concert la răsăritul soarelui, pe malul mării

Data:

Corul Madrigal şi actorul Marius Manole, concert la răsăritul soarelui, pe malul mării. Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, împreună cu actorul Marius Manole au susţinut luni dimineaţa un recital în premieră absolută la răsăritul soarelui, pe malul mării, la Constanţa, în cadrul căruia au fost prezentate compoziţii corale româneşti semnate de Corneliu Cezar, Mihai Moldovan şi Sabin Păutza.

„Aproape 600 de persoane au participat astăzi la evenimentul inedit organizat de Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” pe faleza Cazinoului din Constanţa. La ora 6,07, publicul a întâmpinat răsăritul pe acordurile muzicii interpretate de Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu. Recitalul Corului Madrigal a inclus un moment recitativ al actorului Marius Manole. La orgă a interpretat Abel Corban. Imaginea a fost întregită de prezenţa pe mare a unui vas al Gărzii de Coastă, care a salutat Corul Madrigal şi publicul pe parcursul întregului recital. De asemenea, Garda de Coastă, reprezentată de comisarul-şef Alexandru Oae, a oferit Corului Madrigal sifleea marinărească, în semn de respect faţă de organizarea Turneului Ave Maria, prilejuit de Ziua Marinei”, se arată într-un comunicat transmis luni Agerpres.

(Sursa foto: Madrigal / Facebook)

Evenimentele continuă luni pe Faleza Cazinoului constănţean cu o seară de folk, în cadrul Cantus Mundi Fest, unde copiii din corurile Cantus Mundi vor cânta împreună cu Ducu Bertzi, Mircea Baniciu şi Emeric Imre. Marţi şi miercuri va fi prezentat spectacolul extraordinar „Ave Maria”, realizat în coproducţie cu Primăria Constanţa.

Evenimentele „Ave Maria” 2023 se înscriu în programul aniversar „MADRIGAL 60”, care marchează 60 de ani de activitate neîntreruptă, excelenţă în muzică şi diplomaţie prin cultură pentru Corul Madrigal.

Citește și: Copii agresați sexual de educator, la Protecția Copilului Teleorman. Avertizorii de integritate au fost sancționați

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Madrigal / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ministrul rus de Externe: „Regimul de la Chișinău vrea să anexeze Moldova la România”

Ministrul rus de Externe: „Regimul de la Chișinău vrea...

Cum va “lovi” inteligenţa artificială în angajaţii din Educaţie, Administraţie, Agricultură

Cum va “lovi” inteligenţa artificială în angajaţii din Educaţie,...

Doi focșăneni au descoperit o adevărată comoară cu detectorul de metale – 150 de monede vechi

Doi focșăneni au descoperit o adevărată comoară cu detectorul...