Galați: concurs de soluţii pentru o parcare subterană şi amenajarea Piațetei Eroilor

Data:

Primăria municipiului Galaţi a lansat un concurs de soluţii urbanistice pentru obiectivul „Parcare subterană Strada Eroilor nr. 1 – Amenajare Piațeta Eroilor”. De fapt, este vorba despre reamenajarea dorită de administraţia locală, proiect ce ar presupune demolarea clădirii care găzduieşte sediul organizaţiei judeţene a PSD. 

Un subiect despre care aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”. Reamintim, studiul de fezabilitate aferent acestei investiţii a fost deja aprobat de consilierii locali, cu o valoare totală calculată la peste 43,31 milioane de lei, şi prevede o parcare subterană cu o capacitate 140 de locuri, cu un nivel de subsol, amenajarea unui parc şi a unui drum. Obiectivul ar urma să fie finanţat dintr-un împrumut.

Citește și: Actele pistelor făcute în bătaie de joc de la Iaşi, ţinute „la secret”?

Potrivit informaţiilor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, scopul concursului este acela de a identifica soluția optimă de amenajare pentru spațiul public „Piațeta Eroilor”. Î

n urma competiţiei se va încheia un contract de servicii de proiectare pentru remodelare arhitecturală, urbanistică şi peisagistică a zonei în vederea realizării obiectivului „Amenajare Piațeta Eroilor” – Parcare subterană str. Eroilor nr. 1 prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare. P

entru acest obiectiv există deja un studiu de fezabilitate elaborat de Techmedia Electronics SRL şi votat de Consiliul Local Galaţi.

Continuarea, în Viața Liberă!


Urmăriți PressHUB și pe Google News

(Sursă foto: viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Deputatul Mihai Polițeanu și REPER au făcut alianță la Ploiești, pentru Consiliul Județean

Deputatul Mihai Polițeanu și REPER au făcut alianță la...

Profesor la Universitatea din Oradea condamnat pentru fraudă cu fonduri europene | Bihoreanul

Profesor la Universitatea din Oradea condamnat pentru fraudă. Ioan...