„Garcea” a candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt. Pe ce loc s-a clasat | Aktual24

Data:

spot_img

„Garcea” a candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt. Pe ce loc s-a clasat Mugur Mihăescu și ce strategie a adoptat în campanie?

Mugur Mihăescu „Garcea” s-a clasat pe locul trei la alegerile pentru șefia Consiliului Județean Olt, anunță presa locală. El a candidat din partea AUR (Alianța pentru Unirea Românilor).

Alegerile au fost câștigate de Marius Oprescu (Partidul Social Democrat) cu un scor de 56,15%.

Oprescu a fost urmat la mare distanță de Emanuel Oproiu, candidatul Partidului Național Liberal cu 21,89% și de Mugur Mihăescu, candidatul AUR, cu 12,51%.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Mugur Mihăescu „Garcea” a făcut blat cu candidatul PSD

Foarte guraliv și ofensiv pe la televiziuni și în live-urile pe Facebook, Garcea nu a făcut deloc campanie, nu există nici cea mai mică declarație politică de-a lui Garcea în campania electorală și nici măcar o singură referință la vreo acțiune politică de-a sa.

Acesta este un semn că Garcea a făcut blat cu candidatul PSD, baronul Marius Oprescu.

Preluare Aktual24

Primăria Slatina a fost câștigată de candidatul PNL

Primăria Municipiului Slatina a fost câștigată de candidatul PNL, Mario de Mezzo.

„Victoria este a Slatinei şi a slătinenilor. Este doar victoria lor. Este clar că nemulţumirea lor faţă de o administraţie incompetentă, frustrarea lor faţă de dispreţul cu care au fost trataţi, toate lipsurile pe care eu nu am făcut decât să le pun în lumină au vorbit astăzi prin ştampila de vot.

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Slătinenii au venit şi au votat cu sete împotriva unei administraţii despre care eu am spus că este coruptă, este incompetentă şi că nu are ce să mai caute în această primărie”, a declarat Mario de Mezzo, potrivt Agerpres.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related