George Scripcaru câștigă Primăria Brașov. Numărătoare paralelă 85% din secții

Data:

George Scripcaru câștigă Primăria Brașov. Numărătoare paralelă 85% din secții. Acesta se află în fruntea clasamentului, având cu 4000 de voturi mai mult decât Allen Coliban.

Potrivit numărătorii paralele a PNL, după centralizarea rezultatelor din 85% dintre secțiile de vot din municipiul Brașov, George Scripcaru câștigă funcția de primar al Brașovului, transmite BizBrașov.

Citește și: Alegeri Cluj-Napoca. Emil Boc – 47%, Sabin Sărmaș (independent) – 30%. Numărătoare paralelă 40% din secții

Între acesta și actualul edil este o diferență de peste 4.000 de voturi

La ora oficială de închidere a secțiilor de votare, 22.00, 112.322 de brașoveni își exprimaseră dreptul la vot la alegerile locale, respectiv 46,46% din numărul total de alegători înscriși pe listele electorale, care este de 241.751.

Citește și: Exit poll Nicușor Dan: 45% voturi. Gabriela Firea: 24%, Piedone: 13%, Sebastian Burduja: 10%

Au fost practic cu peste 27.000 mai mulți votanți decât acum 4 ani la încheierea scrutinului, când au fost 84.970 (34,54%) din totalul de 245.992 înscriși pe listele electorale, potrivit G4 Media.

Cine este George Scripcaru?

George Scripcaru a fost primarul Municipiului Brașov în perioada 2004-2020, viceprimar în perioada 2000-2004.

George Scripcaru a fost protagonistul unui scandal care a revoltat lumea artiștilor. Declarația sa nu a fost văzută ca un semn bun pentru oraș și viitorul său cultural de către artiști.

Reacția artiștilor AICI.

„Politica nu trebuie să oprească nevoia orașului, dorința oamenilor pentru manifestări artistice sau culturale. În niciun caz nu voi face expoziții precum cea promovată de Allen Coliban în clădirea Centrului Cultural Apollonia, care a revoltat și oripilat opinia publică.

O Primărie responsabilă are rolul de a educa, de a transmite valori sănătoase, nu bolnăvicioase”, a susținut Scripcaru într-un interviu publicitar publicat de Gândul.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Citește și: Ziua alegerilor comasate. Românii au votat pentru Parlamentul European și pentru locale. Exit-poll LIVE TEXT

(sursa foto: g4media.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related