Gică Popescu investeşte la Hunedoara. Ridică un complex comercial

Data:

Gică Popescu investeşte la Hunedoara. Fostul mare internațional român ridică un complex comercial.

GLP Project – compania care deţine terenul pe care se află acum ruinele fostelor fabrici de textile şi încălţăminte de pe bulevardul Traian din Hunedoara – anunţă că intenţionează să transforme aria amintită construind aici un complex comercial modern.

Suprafaţa închiriabilă va fi de 6.000 mp

„Complexul comercial va fi amplasat pe un teren de 21.000 mp, iar suprafaţa închiriabilă va fi de 6.000 mp, construită pe un singur nivel.

Investiţia se ridică la aproximativ 6 milioane de euro şi va genera aproximativ 100 de noi locuri de muncă, după finalizare.

Lucrările efective vor începe în a doua jumătate a anului viitor şi estimăm că se vor termina în ultima parte a anului 2025”, declară Gică Popescu, în calitate de reprezentant al companiei amintite.

Până la începerea construcţiei efective, compania deţinătoare a imobilelor din zona amintită va continua operaţiunile de demolare a vechilor clădiri şi va parcurge paşii legali necesari pentru obţinerea autorizaţiei de construire.

Citește și: Incredibilul drum al inimii Reginei Maria. Unde ar trebui să se afle de fapt

O personalitate cum este domnul Gică Popescu a ales Hunedoara

Conform informaţiilor furnizate de companie, noul complex comercial îşi doreşte să atragă la Hunedoara branduri renumite din mai multe arii, astfel încât să răspundă nevoilor hunedorenilor atât în ce priveşte comerţul alimentar, cât şi în ce priveşte celelalte genuri de produse şi servicii de care are nevoie o familie (încălţăminte, îmbărcăminte, cosmetice, IT etc…).

Citește și: Șomerul de lux care și-a luat mașină de 50.000 de euro trăiește din „consultanță” cu statul

„Astăzi, domnii Florin Brad şi Gică Popescu, reprezentanţii companiei, m-au informat că au decis să ridice în acea zonă un complex comercial, fiind încă în negocieri cu diferite brand-uri specializate pe diferite nişe de produse şi servicii pe care doreşte să le aducă la Hunedoara (…).

Pe de altă parte, nu pot să nu îmi exprim bucuria că o personalitate cum este domnul Gică Popescu a ales Hunedoara pentru a face o investiţie”, spune primarul municipiului, Dan Bobouţanu.

Continuarea, în Gazeta de Dimineață

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Facebook Gică Popescu

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...