Șomerul de lux care și-a luat mașină de 50.000 de euro trăiește din „consultanță” cu statul

Data:

Șomerul de lux care și-a luat mașină de 50.000 de euro trăiește din „consultanță” la firme care lucrează cu statul. Fost director al Aeroportului Internațional Iași, Cătălin Bulgariu a ratat proiectul Terminalului 4 de la Aeroport, dar apoi a încasat o sumă uriașă pentru „consultanță” la Stef Invest, care voia să construiască tocmai acest terminal.

Pesedistul și-a făcut un site copiat după o firmă americană, adăugând un „o” în denumire ca să nu fie dat în judecată. N-are niciun client, dar pe site se laudă cu 80 de angajați și peste 100 de afaceri încheiate cu succes.

Deși nu mai are nicio activitate concretă de 3 ani, anul acesta și-a luat un Volvo electric nou-nouț. A lucrat doar la stat, iar soția încasează tot de la Primărie 6.250 de lei/lună. A fost transferată cu un salariu mai mare de la OPC la Tehnopolis.

Cătălin Bulgariu (PSD) a încasat 45.000 de euro de la omul de afaceri Răzvan Apălimăriței ca să-l ajute să câștige o licitație la Aeroportul pe care el însuși l-a condus.

Patronul Stef Invest spune acum că a dat banii degeaba.

Citește și: Peste 75.000 de semnături pentru Legea „Fără păcănele” inițiată de USR

Șomerul de lux se prezintă drept „consultant”

Bulgariu se prezintă drept „consultant”, are un site copiat după o companie celebră americană, spune că are 80 de subalterni dar la Finanțe apare cu 0 angajați și mai susține că are 100 de clienți.

În realitate e unul singur, de la care ia între 800 și 1.000 de euro lunar.

La începutul anului și-a luat un Volvo electric de 60.000 de euro.

Mașina nu apare în declarația de avere, fiind înmatriculată pe firmă. Șomerul de lux care a schimbat funcțiile în ultimii 15 ani datorită apartenenței politice nu are un serviciu propriu-zis de 3 ani, dar trăiește pe picior mare.

Șomerul de lux Cătălin Bulgariu n-are nicio activitate lucrativă, dar o duce bine cu banii

Citește și: Incredibilul drum al inimii Reginei Maria. Unde ar trebui să se afle de fapt

Bulgariu a dat în judecată Aeroportul după ce l-a îngropat

Fostul director al Aeroportului Internațional Iași, pesedistul Cătălin Bulgariu, a fost înlocuit din funcție în 2020, după ce mandatul de președinte al Consiliului Județean a fost preluat de către liberalul Costel Alexe.

După ce a plecat de la Aeroport, Bulgariu și-a justificat veniturile din dividende obținute de la propria sa firmă. Din decembrie 2020, Cătălin Bulgariu nu a mai fost angajat nicăieri. Și-a umplut timpul dând în judecată Aeroportul pentru demiterea sa și a cerut despăgubiri de 120.000 de lei.

Instanța i-a dat doar câteva mii de lei compensații și a obligat Consiliul Județean să suporte cheltuielile de judecată.

Continuarea, în ReporterIS


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia | Alba24

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba...

Oradea va avea o pădure urbană | Bihoreanul

Oradea va avea o pădure urbană, amenajările se vor...

Primarul Brașovului dezvăluie oferta primită, de a candida de la liberali | Aktual24

Primarul Brașovului dezvăluie oferta primită, de a candida de...