Ieri, la MIOVENI, festivitatea de absolvire a primei promoții de învățământ profesional dual, în parteneriat cu UZINA DACIA

Data:

spot_img

În urmă cu vreo trei săptămâni, scriam într-un articol despre felul în care uzina Dacia de la Mioveni, sătulă să mai aştepte specialiştii pe care învăţământul, de stat şi privat, în egală măsură, nu-i mai pregăteşte de ani buni, a ales să-şi pregătească singură muncitorii şi tehnicienii de înaltă calificare de care are nevoie, cu ajutorul fondurilor europene.

Concret, uzina de la Mioveni a iniţiat un parteneriat cu liceele tehnologice de Construcţii de Maşini din Mioveni şi Astra Piteşti, în cadrul cărora elevii învaţă exact meseriile cerute de uzina Dacia, beneficiind de condiţii de învăţământ şi instruire foarte bune. Este, dacă vreţi, o revenire la veridicitatea proverbului care spune că meseria e brăţară de aur.

Citește articolul complet în Argeșul Online

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ursula von der Leyen, în așteptarea votului pentru viitorul președinte al Comisiei Europene

Noul Parlament European urmează să stabilească, prin vot secret,...

APIA Arad îşi construieşte un sediu nou, de 13,4 milioane de lei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Arad...

Costul vieții a crescut cu 60%. Pe ce cheltuie românii banii | Banatul Azi

Costul vieții a crescut cu 60%. Pe ce cheltuie...