SONDAJ În ce partide cred românii că are Rusia are cei mai mulți agenți

Data:

45% dintre români cred că Rusia are agenți de influență în clasa politică din România, doar 10% spun nu cred iar 40% nu știu sau nu răspund la întrebare.

Dintre cei 45%, 48% cred că Rusia are agenți infiltrați în toate partidele, dar în ordinea clasamentului pe partide cei mai muți cred că în AUR sunt cei mai mulți agenți ruși (12%), urmat de PSD cu 8%, PNL 6% și USR 2%, se arată într-un sondaj realizat de Avangarde la comanda G4Media.

La întrebarea ”România ar trebui să primească refugiați din Ucraina, unde există o importantă comunitate românească?”, 61% răspund cu da, 19% nu, restul nu știu sau nu răspund.

Citește și: Președintele Ucrainei: Nu ne temem de nimic și de nimeni și nu vom da nimic nimănui

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related