VIDEO Inaugurată recent, o porțiune din Autostrada A10 Sebeș-Turda o ia la vale

Data:

Traficul rutier pe o porțiune din Autostrada A10 Sebeș – Turda, la nord de Alba Iulia, a fost restricționat la o bandă pe sens după ce o alunecare de teren ar putea să fi afectat corpul autostrăzii.

Ziarul Unirea publică o filmare din dronă și spune că autostrada riscă să „o ia la vale” în zona dealului de la Pârâul Iovului.

„Pe această porțiune a apărut o alunecare a taluzului în rambleu, existând un risc ca terasamentul să se deterioreze mai tare și alunecarea să se extindă.

Citește și: Judecătoarele care aveau în lucru dosarele Puiu Popoviciu și Duță, excluse din magistratură

Alunecarea de teren în rambleu s-a produs la Alba Iulia Nord, la km 17, asfaltul fiind deja crăpat pe banda de urgență (continuarea bretelei de intrare pe autostradă) și pe o porțiune mică din prima bandă”, scrie publicația locală.

YouTube video

În zona dealului de la Pârâul Iovului, în timpul construcției autostrăzii, au mai fost alunecări de teren semnalate și atunci pentru prima dată de ziarulunirea.ro terenul argilos fiind predispus la astfel de fenomene.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. La MT si CNAIR avem cozi de topor oameni care isi vand si mama firmelor sau statelor straine. Italieni, austrieci, greci castiga licitatii si lucreaza cu muncitori si ingineri romani, cu utilaje de la noi. Simt ca se poate si dau mai tunuri prin nerespectarea proiectelor. Straturile autostrazilor sunt mai subtiri ca in proiecte(ex. strat de 80 de cm este asternut la 50 cm), piatra sparta de cariera de munte de 2 ori mai scumpa este inlocuita cu pietris de rau, dozajul si calitatea bitumului din mixturile asfaltice sunt neconforme, compactarea straturilor necorespunzatoare. Dau comisioane la politicieni si nu raspund pentru lucrarile care se avariaza la scurt timp dupa receptie sau chiar in timpul lucrarilor. Banii unui stat sarac sunt cheltuiti cu nechibzuinta. Noi care tradam interesele nationale si luam comisioane ca sa tacem suntem mai vinovati decat strainii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Deputatul Mihai Polițeanu și REPER au făcut alianță la Ploiești, pentru Consiliul Județean

Deputatul Mihai Polițeanu și REPER au făcut alianță la...

Profesor la Universitatea din Oradea condamnat pentru fraudă cu fonduri europene | Bihoreanul

Profesor la Universitatea din Oradea condamnat pentru fraudă. Ioan...