INEDIT. Șezătoarea pentru vaccinare cu spectacole de folclor și filme etnografice la Ciugud, cea mai modernă comună din România

Data:

Primăria Ciugud, județul Alba, organizează sâmbătă o campanie inedită de vaccinare în toate satele comunei, intitulată Șezătoarea pentru vaccinare.

Administrația locală a pregătit pentru săteni spectacole cu folclor și tradiții românești și proiecții de filme etnografice.

„Promovăm vaccinarea ca măsură de protejare a sănătății comunității noastre și ne amintim totodată de spectacolele și de sărbătorile, de odinioară. Astfel, am pregătit filme etnografice, care vor fi proiectate în sălile unde se desfășoară acțiunile de vaccinare. Cu toții ne dorim să revenim la normalitate și ne lipsesc voia buna, interacțiunea cu consătenii, dar mai ales spectacolele cu folclor și tradiții românești”, au transmis reprezentanții Primăriei Ciugud.

Șezătoarea pentru vaccinare. Programul campaniei

Satul Limba – Căminul Cultural – de la ora 10:00

Satul Ciugud – Școala Gimnazială – de la ora 10:00

Satul Șeușa – Căminul Cultural – de la ora 12:00

Satul Drâmbar – Căminul Cultural – de la ora 12:00

Satul Teleac – Căminul Cultural – de la ora 14:00

Satul Hăpria – Căminul Cultural – de la ora 14:00

Comuna Ciugud a fost premiată, la sfârșitul anului trecut, la Gala Smart City Industry Awards, pentru proiectele ce au ca scop crearea primei comunități creativ inteligente din mediul rural din România. Ciugud a primit premiul Best Smart Village Project pentru proiectele smart implementate în ultimii ani pentru digitalizarea administrației publice, educație, susținerea economiei locale sau pentru protejarea mediului înconjurător.

Citiți și

Comuna Ciugud, model de digitalizare pentru un district din landul german Brandenburg

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related