Inovație în Ventilare pentru Sănătate și Eficiență Energetică

Data:

Inovație în Ventilare pentru Sănătate și Eficiență Energetică. Compania NovingAIR își anunță prezența la nZEB EXPO, la standul E21, eveniment ce se va desfășura în perioada 14-16 iunie, la Romexpo și va fi dedicat tehnologiilor de construcție care asigură un consum energetic aproape zero.

Vedeta expoziției este, fără îndoială, ventilarea cu recuperare de căldură, un domeniu în care NovingAIR excelează, de peste 10 ani. Ventilarea cu recuperare de căldură nu doar că asigură o eficiență energetică sporită, dar contribuie și la sănătatea oamenilor prin menținerea unei calități superioare a aerului interior.

Atragem atenția că oamenii petrec 90% din timp în interior. Important de menționat: deși aerul interior provine din exterior, acesta devine de până la 10 ori mai poluat din cauza exclusivă a activității umane.

Contribuie la poluarea aerului interior: respirația, materialele de construcții și finisajele, utilizarea pieselor de mobilier, gătitul, folosirea produselor de curățenie.

Importanța Ventilării în Locuințe

Ventilarea joacă un rol crucial în menținerea unui mediu sănătos și eficient din punct de vedere energetic. Sistemele de ventilare cu recuperare de căldură NovingAIR, reușesc să păstreze un aer proaspăt și curat în locuințe, reducând în același timp costurile energetice.

Aceste sisteme înlocuiesc complet aerul din interiorul unei locuințe la fiecare 2-3 ore, asigurând un mediu oxigenat și filtrat, esențial pentru sănătatea și confortul celor care locuiesc în ele.

Efectele Grave ale Poluării Aerului Interior

Calitatea aerului din interior este esențială pentru sănătatea noastră. Poluarea aerului din interior poate avea efecte grave asupra sănătății, afectând în special copiii și persoanele în vârstă. Iată câteva exemple de poluanți comuni și efectele lor asupra sănătății:

  • Azbestul: Poate cauza cancer pulmonar, azbestoza, mezoteliom și alte tipuri de cancer.
  • Contaminanții biologici: Virusuri, acarieni și praf pot provoca astm, iritații ale gâtului, gripă și alte boli infecțioase.
  • Plumbul: Poate cauza leziuni ale creierului și nervilor, insuficiență renală, anemie și probleme cardiovasculare.
  • Formaldehida: Poate provoca iritații ale gâtului, ochilor și nasului, reacții alergice și chiar cancer.
  • Fumul de tutun: Cauzează iritații respiratorii severe, pneumonie, bronșită, emfizem, boli de inimă și cancer pulmonar.
  • Chimicalele din produse de curățare și vopsele: Pot provoca probleme de coordonare, leziuni ale sistemului nervos, afectarea ficatului, creierului și rinichilor, și diverse tipuri de cancer.
  • Sobele de gaz: Pot cauza infecții respiratorii și leziuni ale plămânilor.

Citește și: Cum să pregătești un CV impresionant. Ce profesii definesc piața muncii din România

Soluția NovingAIR

Instalarea unui sistem de ventilare cu recuperare de căldură de la NovingAIR este una dintre cele mai eficiente metode de a asigura un aer interior curat și proaspăt, reducând în același timp costurile energetice. Aceste sisteme sunt esențiale pentru diluarea și eliminarea poluării interne, asigurând un mediu sănătos și confortabil.

Compania NovingAIR vă așteaptă la standul E21, la nZEB EXPO, cu cele mai noi tehnologii în ventilare eficientă și inteligentă, iar specialiștii NovingAIR, cu peste 10 ani experiență în ventilare, vă vor explica impactul utilizării acesteia asupra sănătății și economiei de energie.

Cu soluțiile avansate de ventilare cu recuperare de căldură, NovingAIR se poziționează ca lider în domeniu, oferind tehnologii esențiale pentru locuințele moderne și sustenabile.

Inovație în Ventilare. Despre NovingAIR

NovingAIR asigură sisteme de ventilare cu recuperare de căldură, realizând soluția completă de la proiect și până la punere în folosință a echipamentelor, chiar dacă acestea sunt sistemele de ventilare centralizate sau descentralizate, cu utilizare rezidențială, comercială sau industrială.

De peste 10 ani, specialiștii în ventilare cu recuperare de căldură de la NovingAIR, contribuie la promovarea în spațiul public a beneficiilor respirației unui aer sănătos în spațiile în care lucrăm sau locuim.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Evoluția tehnologică a POS-urilor: De la terminalele tradiționale la cele mobile și cloud

Într-o lume unde viteza și eficiența tranzacțiilor financiare sunt...

De vorbă cu tenorul ŞTEFAN von KORCH

De vorbă cu tenorul ŞTEFAN von KORCH

Top 3 canapele pentru spații mici  

Top 3 canapele pentru spații mici  

Tenorul ŞTEFAN VON KORCH, baritonul FANG SHUANG şi pianistul ALEXANDRU BURCĂ în premieră împreună la Sala Dalles, pe 17 Iulie în concertul extraordinar “Of...

Tenorul ŞTEFAN VON KORCH, baritonul FANG SHUANG şi pianistul ALEXANDRU BURCĂ în premieră împreună la Sala Dalles, pe 17 Iulie în concertul extraordinar “Of Inimioră”