Interimarii de neclintit ai Argeşului. Carmen Salub, de 14 ani şefă interimară a Centrului Cultural Piteşti

Data:

Interimarii de neclintit ai Argeşului. Carmen Salub, fostă angajată a unei televiziuni locale, e directoare interimară a Centrului Cultural Piteşti de aproape 14 ani, ceea ce e, aproape fără dubiu, un record în materie.

Carmen Salub, fostă Dumitrache, a lucrat până în 2008 la Alpha TV Piteşti. Acum aproape 14 ani, pe vremea când primar al Piteştiului era Tudor Pendiuc, a fost numită director interimar al Centrului Cultural Piteşti.

„E o numire temporară, pentru a asigura buna funcţionare a instituţiei. În cel mai scurt timp urmează să organizăm concurs pentru ocuparea postului”, declara atunci primarul Tudor Pendiuc.

Cum, necum, dna Salub a rămas director – interimar, desigur – al Centrului Cultural Piteşti până când Tudor Pendiuc a fost învins în alegeri de Cornel Ionică (2016). „Bineînţeles că nu e în regulă un interimat atât de lung. În 2-3 luni organizăm concurs acolo”, spunea Cornel Ionică, la puţin timp după învestire.

Citește și Afacerile de milioane ale subsecretarului de Stat de la Fonduri Europene, Doina Iacoban

Interimarii de neclintit ai Argeşului. Contracte de închiriere cu firma ginerelui primarului Ionică

De menţionat că primarul Cornel Ionică, „în calitate de consilier local, a votat, de două ori, o dată în 2009 şi a doua oară în 2013, pentru ca firmele ginerelui său să închirieze două spaţii la Casa Cărţii, suprafaţa totală fiind de peste 350 mp”, scria site-ul InstituţiileStatului.ro în 2016. Primarul Ionică era la final de mandat.

Firmele ginerelui primarului închiriaseră, în 2009, 350 de metri pătraţi, în spaţiul ultracentral unde funcţionează Centrul Cultural, contra sumei foarte modice (asta ca să ne exprimăm drăguţ) de 2.000 de lei lunar.

Contractele dintre Centrul Cultural condus de dna Carmen Salub şi firmele ginerelui primarului au fost renegociate în 2013, mai scrie sursa citată.

Din 2.000 de lei lunar s-a „renegociat” la jumătate: 1.000 de lei. În atare condiţii, şefă interimară a Centrului Cultural a rămas tot şefă interimară, lejer, nederanjată, pe toată durata mandatului de primar al lui Cornel Ionică.

Mai multe aflați din publicația Argeșul Online.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
1 COMENTARIU
  1. Acești politicieni trebuiesc judecați pentru distrugerea mediului de afaceri privat ei vor bani în plus sa ie salari mari toată sleapxa de jugodi politice,amante neamuri etc,se va trezi tara asta sa fac o greva fiscala sa stea fără nimic în doua luni vor pleca toți, sau se va găsi unul sa dea afara jumătate din bugetari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași | Ziarul de Iași

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași...

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă din Olt | Reporter24

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă...