Intervenție a Poliției într-o autogară din Pitești după semnalarea a două bagaje suspecte

Data:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați luni cu privire la faptul că, în incinta unei autogări din municipiului Pitești, se găsesc două bagaje, semnalate ca suspecte.

„Pentru intervenția specifică acestui tip de sesizare, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranță”, a precizat luni Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Citește și: Procesul torționarilor lui Gheorghe Ursu, aproape de final. Mărturii din dosarul torționarilor

Verificările continuă

Specialiștii pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș au efectuat verificări, pentru a stabili dacă bagajele prezintă elemente de interes pirotehnic.

„În urma activităților specifice, s-a stabilit că bagajele în cauză nu au conținut periculos. În cauză, se continuă verificările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, mai precizează IPJ Argeș.

Foto arhivă Poliția Română

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related