Iohannis, la Congresul PNL: NU există niciun motiv real să plece Cîţu. Sunt de neînţeles sabotajele venite din propriul partid

Data:

Preşedintele Klaus Iohannis s-a plâns sâmbătă, în discursul susţinut la Congresul PNL, de modul în care s-a desfăşurat campania internă, acuzând derapaje grave care au săpat credibilitatea partidului. În acelaşi timp, şeful statului le-a transmis echipelor celor doi contracandidaţi că trebuie să fie conştienţi că menţinerea unităţii partidului este esenţială după ce este ales noul preşedinte.

Mesajul preşedintelui, acuzat frontal de voci din tabăra Orban că îl susţine pe premierul Cîţu la şefia PNL şi că însuşi prezenţa lui la Congres este o presiune pe delegaţi în favoarea lui Cîţu, a mai ţinut să transmită că România are nevoie de liberalism.

De altfel, merită menţionat că discursul lui Iohannis a fost bruiat frecvent de delegaţi care strigau numele lui Orban sau aplaudau.

„Vremea confruntărilor electorale s-a încheiat. am promis oamenilor, în 2020, 4 ani de stabilitate politică, ani în care România să demareze şi să finalizeze reforme structurale majore îndelung aşteptate. Astăzi, liberalii îşi aleg conducerea pe care o consideră potrivită. De mâine însă, ambele echipe trebuie să fie conştiente că menţinerea unităţii partidului este esenţială pe mai departe”, a afirmat Iohannis.

Nu în ultimul rând, Iohannis a lansat un apel şi aparent către USR-PLUS, pe care nu l-a nominalizat, susţinând că e imperativă depăşirea cât mai rapidă a actualei crize.

„Dacă vom continua aşa, riscăm să pierdem definitiv încrederea electoratului în mediul politic”, a declarat Iohannis.

Articolul integral, pe EPOCHTIMES ROMANIA

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3 și ce averi au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3: actualul primar,...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...

Cum arată vila unde fac arest fiii „vrăjitoarei” Sidonia, criminalii de la Padina

Acest imobil din Sectorul 5 este locul unde frații...