ISJ Cluj le citește în palmă elevilor cu un aparat de la ”Școala Zalmoxiană”

Data:

ISJ Cluj le citește în palmă elevilor, cu un aparat de la „Școala Zalmoxiană”. Peste 100 de elevi de clasa a XI-a din Cluj-Napoca vor fi incluși într-un proiect pilot, care stabilirea abilităților de carieră pe baza unei „citiri în palmă”.

Proiectul prevede testarea elevilor prin scanarea mâinilor timp de 5 minute pentru identificarea abilităților native privind cariera lor viitoare. Șeful ISJ Cluj, Marinela Marc, a declarat, marți, că noul sistem permite realizarea profilului vocațional, altfel decât prin intermediul chestionarelor clasice interpretate de un psiholog.

„În cadrul proiectului «Încotro? Eu?» ISJ Cluj identifică grupul țintă și eșantionul de elevi și licee. Va fi un proiect pilot care începe în luna februarie și va dura până în iunie, iar în funcție de rezultate vom vedea dacă îl extindem în anul școlar viitor. În prima fază vor fi 100 de elevi în fiecare lună.

Noul sistem îi va ajuta pe elevi să ia decizii legate de carieră”, a afirmat Marinela Marc.

Andrei Galoș, reprezentantul firmei din Cluj-Napoca care produce această aparatură, a declarat la rândul său că sistemul este unul inovator, premiat național și internațional, titrează publicația Educație Privată.

Citește și: Pseudo-educația

ISJ Cluj le citește în palmă elevilor. Inventatorul aparatului este consilier al unei firme

Dumitru Grigore, prezentat drept inventatorul unui aparat care poate determina aptitudinile elevilor în urma scanării palmelor, este consilier pentru tehnologii avansate al societății pe acțiuni Tracia Unita, care promovează „Școala Zalmoxiană”, potrivit paginii de internet a societății.

De asemenea, conform sursei citate, Dumitru Grigore a fost viceprimar în Năvodari și este membru al unei comisii a Academiei Române.

În CV-ul său este inclusă și calitatea de preot misionar la Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

„Tracia Unita întruchipează tărâmul străvechi care a dat naștere civilizațiilor lumii, școala Zalmoxiană de spiritualitate și înțelepciunea tracică de recunoaștere mondială, meșteșugurile și arta populară, istoria și bogăția transmise generațiilor în acest colț de rai numit Grădina Maicii Domnului”, se arată pe site-ul de prezentare. Mai multe citiți în publicația Educație privată.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Firma care produce aparatul PSYCHOMETRIC SYSTEMS SRL e pe pierdere in ultimii 8-9 ani ( adica de cand exista ) , cumulat aprox 1 milion euro pierdere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Lucian Bode a pierdut al doilea proces prin care încerca să scape de decizia de plagiat

Lucian Bode a pierdut, definitiv, cel de-al doilea proces...

13 persoane arestate pentru trafic de droguri de risc și mare risc

13 persoane arestate pentru trafic de droguri de risc...

Trafic oprit pe DN 11 din cauza unui accident rutier. Un om a murit

Trafic oprit pe DN 11 din cauza unui accident...