Gafa lui Chirica, de Ziua Unirii: „Alexandru Ioan Cuza, Regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii „urinii”

Data:

Gafa lui Chirica, de Ziua Unirii: „Alexandru Ioan Cuza, Regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii „urinii”. Primarul Iașiului, Mihai Chirica (PNL), a participat miercuri la manifestațiile din Piața Unirii din municipiu prilejuite de marcarea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române și pentru a juca Hora Unirii. În discursul său, însă, acesta a făcut o gafă, reuşind să spună în loc de unire, urină.

Câteva mii de persoane au participat, miercuri, în Piaţa Unirii din Iaşi, la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române. La un moment dat, pe scenă au urcat liderul PNL, Nicoale Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, Gheorghe Flutur şi primarul Mihai Chirica. La un moment dat, din mulţime s-au auzit huiduieli, potrivit News.ro. Însă când a luat cuvântul Mihai Chirica era o liniște deplină, fiind urmărit de mii de participanți.

Citește și ISJ Cluj le citește în palmă elevilor cu un aparat de la ”Școala Zalmoxiană”

În timpul discursului rostit cu patos, edilul Iașiului a comis o gafă de proporții. Totul a fost transmis live la televizor de TVR Iași și pe Facebookul postului local. La ora a 2-a, minutul 36. „Astăzi, am venit să vorbim cu pioșenie despre cei care s-au sacrificat pentru această națiune. Alexandru Ioan Cuza, regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii urinii. Ei ne-au lăsat această mândră moștenire”, a spus Chirica. Liberalul ieșean nu și-a dat seama de gafă făcută și a continuat discursul. Internauții au sesizat momentul iar imaginile au ajuns și pe TikTok, titrează publicația Reporter 24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În câțiva ani, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, roșu, portocaliu și alb | Aktual24

Pe măsură ce mașinile și camioanele devin mai inteligente...

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști...