„Iubește-ți orașul: Heritage Instameet Techirghiol”: Patrimoniul arhitectural din Techirghiol pătrunde în spațiul digital prin intermediul unui tur arhitectural

Data:

Proiectul “Iubește-ți orașul: Heritage Instameet Techirghiol” va permite oamenilor să descopere patrimoniul Techirghiolului printr-un tur privat al arhitecturii orașului organizat sâmbătă, 10 iunie, de către mai multe asociații civice și autoritățile locale, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

Turul are locuri limitate, iar perioada de înscriere se încheie pe 7 iunie. El este dedicat creatorilor de conținut care vor putea vedea mai multe edificii ale orașului, unele vechi, dar și unele mai noi. Aceștia vor porni de la Teatrul “Jean Constantin” și vor fi îndrumați de ghizi spre locații precum Pontonul Ancoră, Mănăstirea Sf. Maria Techirghiol, Ruinele Clinicii Speranța, Vila Păpușica și Grădina Botanică.

Explorările vor fi urmate de o sesiune de artă și networking la Grădina Botanică, pe malul lacului, mai este menționat în comunicatul citat.

Continuare în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Cronicari Digitali)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.