Lansare de carte „Cum să-l falsifici pe Dali”, de Bogdan Iorga – editura Vremea

Data:

Editura Vremea deschide oficial sezonul lansărilor de carte începând cu jumătatea lunii martie. Iubitorii de cărți bune (ficțiune și non-ficțiune), de discuții cu autorii și de autografe scrise cu emoție vor avea prilejul reîntâlnirii cu doamna Silvia Colfescu în rol de moderator al unor evenimente culturale dintre cele mai plăcute.

Prima lansare de carte a anului 2024 va fi organizată de editura Vremea în data de 14 martie, ora 19:00, la Librăria Humanitas Kretzulescu. În centrul atenției va fi romanul „Cum să-l falsifici pe Dali”, scris de Bogdan Iorga și publicat la finele anului 2023. Considerat un volum nerecomandat celor cu vârste sub 16 ani, „Cum să-l falsifici pe Dali” este o incursiune „în apele mișcătoare ale tranziției de la Epoca Nicolae Ceaușescu la Epoca McDonald’s”, după cum scrie Dan Mircea Cipariu, sub pretextul redescoperirii metodei lui Dali de a ajunge faimos și bogat.

În cadrul evenimentului și în prezența autorului, vor lua cuvântul Adrian-Silvan Ionescu și Dan Mircea Cipariu. Lansarea de carte va fi moderată de doamna Silvia Colfescu, director editorial Vremea.

Despre Bogdan Iorga

Este artist multimedia, doctor în arte vizuale. Lucrări realizate de Bogdan Iorga se regăsesc în colecții private din România, Franța, Germania, Marea Britanie, Bulgaria şi Statele Unite. Muzeul Național de Artă Contemporană i‑a achiziționat seria de imagini „Farmecul Discret al Amneziei”. În 2018, a prezentat la Institutul Cultural Român expoziția „Călător. Prin Cultură”; în vara aceluiaşi an i‑a apărut albumul „Reenactment. Cum am retrăit Marele Război în veacul XXI”, iar în 2021 i‑a fost publicat albumul „Reenactment 2 ‑ Valahii din oastea lui Napoleon”.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Monumente importante vor fi iluminate de Ziua Europei

Monumente importante vor fi iluminate de Ziua Europei, astfel...

Expoziție de carte veche religioasă și laică, la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Expoziție de carte veche religioasă și laică, la Muzeul...