Lavinia Bughiu, soţia vicepreşedintelui CJ Argeş, condamnată la 8 luni de închisoare

Data:

Lavinia Bughiu, soţia vicepreşedintelui PSD al Consiliului Judeţean Argeş, a fost condamnată într-un dosar privind comercializarea de mărfuri contrafăcute.

Totuși, Bughiu nu va executa cele 8 luni de închisoare. Magistraţii au decis suspendarea sub supraveghere, timp de doi ani, a executării pedepsei.

În schimb, soția vicepreședintelui CJ Argeș e obligată să plătească mai multor firme prejudiciate suma totală de 12.360 de euro. Plus 800 de lei cheltuieli de judecată.

Totodată, instanţa a dispus ca inculpata „să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş sau în cadrul Primăriei municipiului Piteşti”.

Citește și: Tribunalul Cluj a transmis instanței din München informații despre condițiile de detenție din România, pentru extrădarea primarului din Baia Mare. „Germania va decide în cazul predării fugarului Cherecheș”

Mărfurile contrafăcute, pe care le vindea Lavinia Bughiu în magazinul său (Lavika Boutique), în speţă haine, încălţăminte, accesorii, cosmetice etc, purtau etichetele unor mărci de lux, celebre.

În total, 15 companii s-au constituit parte civilă în procesul în care a fost condamnată Lavinia Bughiu. Printre ele, Chanel, Christian Dior, Zara, Gucci, Puma, Adidas, Giorgio Armani etc.

De menţionat că unele firme au renunţat să se constituie parte civilă în proces, dată fiind valoarea mică a pagubei.

Toată marfa contrafăcută, găsită în prăvălia Laviniei Bughiu, confiscată

În sentinţă, judecătorii au mai dispus confiscarea bulendrelor „fake” ridicate de poliţişti la controlul din 2018, de la care a pornit întreaga tărăşenie.

Continuarea în Argeșul Online!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Lavika Bughiu / Facebook)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca rector | Revista22

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca...

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli de circulație| Ziarul de Iași

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli zilnic,...