Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli de circulație| Ziarul de Iași

Data:

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli zilnic, acțiunile sale nefiind urmate de sancțiuni.

Autoturismul pe care comisarul Mihai Șoric îl conduce are aplicate folii negre foarte închise pe geamurile portierelor și farurilor. Atât pe portierele din spate ale autovehiculului, cât și cele de pe față.

Citește și Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean. Mă jignește, în schimb, ca român

Nu este la prima abatere în cariera sa de polițist

Jurnaliștii au arătat fotografii cu geamurile negre mai multor specialiști, inclusiv de la Registru Auto Român, iar aceștia au fost categorici: foliile lipite de Mihai Șoric la BMW-ul argintiu cu care vine la serviciu sfidează legea.

Doar un șef de la rutieră ar putea conduce cu aceste folii prin oraș”, ne-a spus, arătându-i doar imagini, un patron de firmă specializată în foliere, fără să știe că este vorba chiar despre cel mai mare șef din poliția rutieră ieșeană”, scrie Ziarul de Iași.

Șeful Serviciului Rutier Iași, Mihai Șoric, a atras atenția de mai multe ori asupra sa în timpul carierei sale de polițist.

A fost cercetat de superiori că își înjură subordonații. Pe de altă parte este cel care indicat Direcției Naționale Anticorupție (DNA) faptul că sunt polițiști de la rutieră care mănâncă pizza gratis de la Mamma Mia.

Citește și Mașinile electrice continuă să se vândă, în ciuda știrilor care spun altfel. 17 milioane doar în acest an

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli. Amendă și certificatul de înmatriculare reținut

Șoric are curaj să circule prin Iași cu BMW-ul său cu folii negre neconforme (prea închise) aplicate pe toate geamurile mașinii sale, inclusiv pe faruri, un lucru absolut ilegal.

În comparație, un șofer obișnuit care circulă cu folii aplicate pe geamurile portierelor din față, și este „dibuit” pe stradă de către poliția rutieră, i se reține pe loc certificatul de înmatriculare, fiind și amendat contravențional.

Șoferul trebuie să lase, astfel, mașina în locul respectiv, să cheme o platformă, să o ducă acasă, apoi să facă programare la Registrul Auto Român (RAR), unde trebuie să facă inspecția, apoi să meargă la poliție ca să își ridice certificatul de înmatriculare.

Evident, foliile trebuie dezlipite între timp.

Continuarea în Ziarul de Iași


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul din Botoșani rămâne sub control judiciar | Monitorul de Botoșani

Cosmin Andrei, primarul din Botoșani, rămâne sub control judiciar....

S-a deschis fabrica de filtre din Balș. Investiție germană de 8 milioane de euro | Reporter 24

S-a deschis fabrica de filtre din Balș, județul Olt....

Bihorul are o nouă destinație turistică spectaculoasă | Bihoreanul

Bihorul are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai...