Liberalii din Olt au schimbat un candidat respins din cauza unei condamnări, în 24 de ore | Reporter 24

Data:

spot_img

Liberalii din Olt au schimbat un candidat respins din cauza unei condamnări, în 24 de ore. PNL s-a făcut de râs în comuna olteană Perieţi, după ce a rămas fără candidatul care mai bine de o lună a fost afişat pe bannere în localitate.

Judecătoria i-a respins candidatura lui Costin Robert Vâlceleanu deoarece are o condamnare şi nu a intervenit reabilitarea. Liberalii au înscris pe repede înainte un alt candidat, Alexandru Florin Costea.

„De la vorbe – la fapte”, era sloganul sub care Costin Robert Vâlceleanu a candidat, însă tocmai faptele comise anterior i-au adus un dosar penal şi o condamnare, iar acum l-au împiedicat să candideze pentru un nou mandat.

Robert Vâlceleanu s-a înscris în cursa electorală sperând să fenteze vigilitatea membrilor Biroului Electoral de Circumscripţie Perieţi.

Ceea ce a şi făcut! Însă candidatura sa a fost contestată în instanţă de primarul Răzvan Rada, iar Judecătoria Slatina a admis contestaţia.

Citește și: De ce a lăsat un șofer român de tir munca în Europa pașnică pentru a-i ajuta pe ucrainenii din zona de război

Liberalii din Olt au schimbat un candidat

Astfel, PNL a rămas fără candidat chiar cu o zi înainte de data limită de depunere a candidaturilor. Practic, în aproximativ 24 de ore de la pronunţarea Judecătoriei Slatina, liberalii au făcut „pe genunchi” o nouă candidatură, cu o nouă listă de semnături şi o nouă listă de consilieri locali.

Citește și: Cum a reușit Turcia să atragă 50 de milioane de turiști într-un an

Alexandru Florin Costea, de profesie inginer, este noul candidat al PNL la Primăria Perieţi. Doar că încă pe stradă sunt bannerele cu fostul candidat.

În 2019, pe când era chiar primar al comunei Perieţi, Costin Robert Vâlceleanu, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de doi ani şi 10 luni de închisoare cu suspendare fiind găsit vinovat de delapidare.

Continuarea, în Reporter24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Drumuri județene modernizate pentru legătura la autostrada Curtea de Argeș-Râmnicu-Vâlcea | Argeșul Online

Consiliul Județean Argeș a adoptat, ieri, trei hotărâri menite...

Experiență unică pentru tineri din șapte județe, în Tabăra Militară Airsoft Agafton | Monitorul de Botoșani

Tabăra Militară Airsoft Agafton oferă tinerilor o experiență unică,...

SculptFest, la a treia ediție. Ateliere, concerte și activități outdoor | Ebihoreanul.ro

Vineri începe cea de-a treia ediție a SculptFest (26-28...