Lipsa indicatoarelor rutiere pe cele 50 de șantiere din Oradea le dă bătăi de cap șoferilor

Data:

Lipsa indicatoarelor rutiere pe cele 50 de șantiere din Oradea a făcut ca traficul în oraș s-o ia razna.

Debusolaţi de lipsa indicatoarelor de orientare, unii şoferi care vin dinspre strada Oneştilor opresc brusc în Calea Aradului ca să afle încotro s-o apuce, alţii dau cu spatele în pasajele din Piaţa Cetate pentru că, venind dinspre Nufărul, au ratat ieşirile spre Cluj ori spre centru. Alţii, care circulă dinspre Calea Averescu spre gară întorc pe linia continuă imediat după Podul Dacia pentru că au ratat direcţia spre zona centrală sau spre Nufărul.

„Anul acesta am montat deja 200 de indicatoare şi tot nu sunt îndeajuns”, recunoaşte şeful Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei orădene, Sebastian Marchiş.

Citește și: Cum și-au dublat veniturile angajații instanței supreme, prin „drepturi salariale restante”, anul trecut

Lipsa indicatoarelor rutiere. Semne proaste pentru trafic…

În Oradea, traficul este tot mai dificil pentru orice şofer, indiferent că-i localnic sau se află în tranzit. „Oraşul e în continuă schimbare. Săptămânal apar schimbări de sens, de priorităţi sau străzi închise. Şi dacă ştii Oradea e greu să te descurci”, spune un taximetrist, Marin Popa.

Modificările din trafic sunt impuse de cele 50 de şantiere din oraş. „Problema nu e că se lucrează, ci că se semnalizează prost circulaţia. Constructorii pun rar indicatoare de semnalizare temporară de culoare galbenă. Şoferii, mai ales cei care nu sunt din oraş, se încurcă, nu mai ştiu pe unde să meargă, opresc în drum, întorc, blochează traficul…”, spune bărbatul.

La lucrările din intersecţia Oneştilor – Meşteşugarilor, constructorii au dezafectat încă de anul trecut indicatorul de orientare spre Arad şi celelalte direcţii (foto), fără să monteze altul provizoriu. Urmează să le pună direct pe cele definitive la finalizarea lucrării, programată pentru luna mai.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: Autografele unor personalități legionare, prezentate la Biblioteca Județeană din Prahova

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...