Mai e doar o zi până la Black Friday 2021. Aproape jumătate dintre români vor să cumpere ceva în ziua marilor reduceri

Data:

Nouă din zece români știu ce este evenimentul Black Friday, iar mai mult de jumătate dintre ei intenționează să achiziționeze cel puțin un produs în ziua cu cele mai multe reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar România, realizat în ultima lună. Aproximativ 65% dintre potențialii cumpărători intenționează să cumpere din online și în topul categoriilor de interes pentru Black Friday 2021 se află electrocasnicele mici, hainele și televizoarele.

Potrivit studiului, peste 50% dintre românii cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani intenționează să cumpere cel puțin un produs de Black Friday, iar intenția de cumpărare este mai ridicată în cazul segmentului de vârstă 18-34 de ani.

În ceea ce privește bugetul pe care intenționează să îl cheltuiască, peste o treime dintre respondenți au planificat până în 1.000 de lei, 40,7% intenționează să aloce un buget cuprins între 1.000 și 3.000 de lei, iar 15,8% au declarat că au buget de peste 3.000 de lei pentru a cumpăra produsele dorite de Black Friday. În medie, cei care vor să cumpere intenționează să aloce peste 2.200 de lei.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și:

Scădere a vânzărilor de imobile la nivel național. Sunt și excepții

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...