Mașină condusă de un bărbat amețit de alcool și fără permis, oprită cu focuri de armă pe DN7C

Data:

O mașină la volanul căreia se afla un individ beat și fără permis a fost urmărită cu focuri de armă, duminică, pe DN7 C. Înăuntru mai erau un copil, o femeie și alți doi bărbați.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe DN 7C, pe raza localităţii Albeştii de Argeş, al cărui conducător auto nu l-a respectat, continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, iar ca urmare a nerespectării semnalelor au fost trase focuri de avertisment în plan vertical, precum şi asupra pneurilor”, precizează IPJ Argeş.

Autovehiculul a fost oprit, pe raza municipiului Curtea de Argeş, după ce pneul stânga faţă s-a desumflat, fără a rezulta rănirea unor persoane sau alte pagube materiale.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost imobilizat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, din primele verificări stabilindu-se că cel în cauză, bărbat de 41 de ani, din Câmpulung, nu deţine permis de conducere.

„De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, mai spune IPJ Argeş.

În mașină se aflau, în afară de bărbatul depistat, alţi doi bărbaţi, precum şi o femeie şi un copil minor, toţi fiind conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept şi sub influenţa alcoolului, conform art. 335 şi 336 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, iar după administrarea de probatoriu, vor fi luate măsurile legal care se impun.

Citește și: Factorii care cresc riscul de a face Covid chiar dacă eşti vaccinat (presshub.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...